Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupa podczas porodu?

Polecane posty

Gość gość
Rodzimy obsrane dzieci? hahaha, dobre. Dziecko drogie, wróć na biologię jak nie wiesz którym otworem się sra, a którym wychodzi dziecko. Tak, też niestety popuściłam, ale to przez położną, która uznała za świetny pomysł dać mi czopek z paracetamolem, choć mówiłam, że nie chcę, bo i tak mi nie pomoże na ból i że poród już ma się ku końcowi, więc gdzie w tym sens. Przeprosiłam, a ona tylko się zaśmiała i powiedziała, że od tego tu jest. W sekundę byłam czysta, ligninę się urywa, wszystko odbywa się normalnie. A te cwaniaki co uważają to za obrzydliwe to chyba w życiu biegunki nie miały i generalnie walą kloce z fiołków i rzygów jednorożca.

Gość gość
No to obrzydliwe... a jak jesteś z mężem to już całkiem :/

Gość gość
obrzydliwe? :D w tematach o załatwianiu się przy partnerze, tak się chwalicie, że sracie przy swoich tż-cikach, że to przecież taaakie normalne i naturalne jak się ludzie kochają, ble, ble ble, ale nieświadome, mimowolne załatwienie się w skrajnej sytuacji jaką jest poród już uważacie za "obrzydliwe" :D baby to jednak debilki :D

Gość gość
Ja bym bardziej powiedziała ze gadają ze jak to puścić baka przy mężu a przy porodzie przy nim sr/aja

Gość gość
xD

Gość gość
Oczywiście, że się zdarza. Ja też się tym przejmowałam, ale nie ma czym - podłożą ci taki specjalny nocnik/basen (czy jak to zwał) w kluczowym momencie, a ty jeżeli zrobisz kulę, to raczej tego nawet nie zauważysz - taki to jest ból przy porodzie

Gość gość
Na szczęście miałam 2x cesarskie cięcie.

Gość gość
Wlasnie m.in z tego powodu zdecydowalam sie na cc, zeby nie byc narazona na te okropienstwa porodu typu krew,pot i kupa.

Gość gość
Ale sie przejmujecie jakas kupa. Leci z tamtad krew i nie wiadomo co jeszcze. A kupa to tylko kupa nie boli. Ja sie zesraaalam przy 2 dziecku a zaluwazylam bo cos mi zaczelo smierdziec w sec polozne wytarly. Mialam juz skorcZe parte i naprawde kupa to ostatnia rzecz, ktora kobieta sie w tym momencie przejmuje.

Gość gość
No i po co sie na to narazac jak mozna miec cc.

Gość gość
nie każda może mieć cc

Gość gość
ale się sracie z ta kupa :D nie ma się czym przejmować a ja i tak wole sn.

Gość gość
każdy się sra

Gość gość
gość dziś ale się sracie z ta kupa smiech.gif nie ma się czym przejmować a ja i tak wole sn. lapka.gif x bo jestes glupia wiec wolisz sn

Gość gość
co to sn?

Gość gość
Sen?

Gość gość
Hehe nie wiem właśnie xD

Gość gość
CC to 4krotnie większe ryzyko powikłań. Często wychodzą one dopiero po wielu latach od porodu. Osobiście wolę się zesrać niż być pocięta jak świnia na rzeź. To jest SZPITAL. Tam normą są jeszcze gorsze rzeczy. Współczuję waszym dzieciom, paniusie. Jak wy im pupy umyjecie/wytrzecie skoro dla was to aż taki problem.

Gość gość
Pewnie, że sie zdarza i jest to jak najbardziej normalne. Tak wśród ludzi jak i wśród zwierząt. Obejrzyj sobie byle kocice jak rodzi kocięta. Jakby facet miał takie potworne parcie na dupe to też by sie zesrał. Trudno, żeby nie. I nawet często i lewatywa przed tym nie uchroni. Pewnie, ze sie czasem zdarzy, że kogoś to ominie, ale raczej jest to fuks.

Gość gość
Poród+parcie=kupsko