Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet się mną nie interesuje, już 2 dzień ma mnie gdzieś

Polecane posty

Gość gość

a wie że jestem chora :(

Gość gość
Chorych kobiet zaden facet nie chce.zapomnij ze ktorys sie w tobie zakocha, moj jak sie dowiedzial na co choruje to mi kazal ciaze usunac i wniosl o rozwod. Takze ma cie w dupie, jestes mu tylko potrzebna do seksu .oni tak robia ,wiem to z doswiadczenia.

Gość gość
Żal

Gość gość
chora, w sensie, mam kontuzję, lekkie skręcenie :O

Gość gość
Polska kobietami stoi, około 52% populacji naszego kraju to kobiety. Niby to nie wiele ponad połowa, ale zauważcie, że na zachód za pracą w większości wyjeżdżają mężczyźni. W dzisiejszych czasach, zwłaszcza w dużych miastach ciężej kogoś znaleźć. Taki paradoks dużych aglomeracji. Kobiety nie mają w czym przebierać, a faceci i owszem.. w dodatku robią to z chęcią. Większość moich koleżanek jest po prostu sama od kilku lat, a mają po 20 parę lat max 27. To nie wina tego, że są głupie i brzydkie bo nie są

Gość gość
To nie wina tego, że są głupie i brzydkie bo nie są x Porzucona kobieta, to kobieta, której brakuje kobiecości i nie potrafi zafascynować faceta i przykuć jego uwagi na dłużej. Ot taki fakt. Większość kobiet to typowe babo-chłopki, które tylko wymagają, a nad sobą żadna nie pracuje, i potem są efekty.

Gość gość
Ale ty mówisz o tych moich kolezankach teraz? No co ty, żadnej nie brakuje kobiecości.. bardzo o siebie dbają, są piekne.. dobrze ubrane, dobry makijaz, piękne włosy. Wszystkie pracują, niektóre mają nawet po 2 prace. takze wyrabiają po 1,5 etatu

Gość gość
gość dziś Mówię o kobiecej postawie, a nie powierzchowności i pracy zawodowej...

Gość gość
Nigdzie nie napisałam, ze zostaly porzucone... to ja znam te osoby a nie, nie brakuje im kobiecości.. są kobiece, eleganckie i mają grację w każdym calu. To nie jakieś karyny czy wiesławy

Gość gość
są kobiece, eleganckie i mają grację w każdym calu x W pojęciu męskim, czy Twoim, kobiecym? Najwyraźniej nie takie ideały, skoro bez partnerów, wartościowe kobiety są szybko rozchwytywane.

Gość gość
Autorko, jesteście razem czy niedawno zaczeliscie się spotykać?

Gość gość
Jesteś zakompleksiona czy byłeś odrzucony przez jakąś? Wartościowe kobiety często zostają same, że różnych powodów.

Gość gość
gość dziś Chorych kobiet zaden facet nie chce.zapomnij ze ktorys sie w tobie zakocha, moj jak sie dowiedzial na co choruje to mi kazal ciaze usunac i wniosl o rozwod. Takze ma cie w dupie, jestes mu tylko potrzebna do seksu .oni tak robia ,wiem to z doswiadczenia. xxx Cóż jeśli powiedziałaś facetowi, że jesteś chora dopiero po slubie to nie dziw sie, że się chciał rozwieźć. Kto by chciał być z oszustką, która zataiła stan zdrowia przed facetem. Oszukałaś go.

Gość gość
Do autorki: na współczucie chcesz go wziąć? Każda choroba dobra, by zrobić z siebie sierotke. Żebranie o uwagę jest żałosne i w dalszym efekcie nieskuteczne.

Gość gość
gość dziś Fakty są faktami, ie ma sensu się bulwersować i stosować przytyków osobistych (kultura dyskusji się kłania). Jeśli ''wartościowa'' kobieta zostaje sama, to wcale wartościowa nie jest. Wyjątek, jeśli sama świadomie postanawia być starą panną (ale o błędzie statystycznym nie dyskutujemy)

Gość gość
Wróć do 18 13.

Gość gość
Znamy się rok ale bliżej spotykamy się od 3 miesięcy.