Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokłóciliście sie kiedyś w miejscu publicznym z obcą osobą?

Polecane posty

Gość gość
Tak, tez zauważyłam, ze robią to zwykli ludzie, czesto otyli i nawet starsi. I też "przystojni" egomaniacy. Tacy którzy myslą, ze sa bogami i myślą, ze mają prawo ocenić każdą kobietę jaka przejdzie przed nimi. Uwielbiają to i skalę od 1 do 10.

Gość gość
Ja mam jeszcze gorzej, bo mam ciemny typ urody potrafią mnie wyzwać od ciapatych raz przechodziłam obok grupki nastolatkow a tu teksty już uchodzcka ssala białe kutasy, ryk śmiechu i uciekli. Dodam, ze w pobliżu jest Liceum salezjańskie na pewno byli z tego LO, taki przykład dają.

Gość gość
dziś dlatego zalecam Ci wizytę u lekarza

Gość gość
Tacy komentatorzy to mali zakompleksieni ludzie, na których najlepiej działa ignorowanie, albo ironiczne spojrzenie i półuśmieszek uświadamiający im, jakim gównem są :)

Gość gość
Zgadzam się, ze najgorzej wyzywają młode kobiety i młodzi mężczyźni. Najgorzej jak idzie grupka ze szkoły wtedy już wiadomo, ze będzie trzeba się bronić

Gość gość
Też uważam, ze należy na nich spojrzeć, że zauwazyliśmy i zapamiętać te twarze, by już nigdy nie mieć z nimi do czynienia

Gość gość
W uk jest to samo, ale jeszcze nie aż takim stopniu jak w pl

Gość gość
Najgorsza jest młodzież ale naprawdę trzeba się czymś wyróżniać żeby tak komentowali. Ja wam nie wierzę że będąc normalnie wyglądającymi i zachowujacymi się ludźmi inni tak was komentują. Sądzę że macie zerowe poczucie własnej wartości i stąd to przekonanie.

Gość gość
Nie zdarza się. Dla mnie głupi komentatorzy cudzego wyglądu albo awanturnicze babska szukające zaczepki po prostu nie istnieją. Nawet nie warto pierdnąć w ich stronę, a reagować tym bardziej ☺

Gość gość
często wystarczy sie wyróżniać nosem albo niemodnym strojem (bo np ktoś nie ma kasy) wielkie mi zbrodnie skończ już usprawiedliwiać prostaków

Gość gość
Nawet jeśli ktoś się czymś wyrośnie to co z tego? Tak ciężko przejść dalej, obojętnie i nie zwracać uwagi? Zachować je dla siebie?

Gość gość
No właśnie. Nie możesz przejść obojętnie na chamami?

Gość gość
Ja prawie nigdy nie zwracam uwagi, ale jak ktoś krzyczy jskies pierdoly przez cała drogę za nim mnie minie i straci z pola widzenia to nie będę stać i dawać się tak poniżać

Gość gość
Dziewczyno od pupy - masz taka jak kim kardashian? Czy co? Bo jeszcze nigdy nie słyszałam, zeby ktos sie tak śmiał z Czyjejś dupy.

Gość gość
Najgorsze jest trabienie przez wieśniaków w passatach. Jak mam zły dzień to lecą faki. Ciekawe czy ludzie nie myślą wtedy że to do nich bo nie wiedzą o co chodzi. Pewnie myśla że jestem psychiczna :D

Gość gość
Kurczę przestań wypisywać głupoty. Komuś sie robi przykro bo ktoś go wyśmiewa, to jest raczej zrozumiałe. Niezrozumiałe jest dla mnie wmawianie mu, że sobie to wymyślił, albo że pewnie "straszy" albo ma mieć nerwy ze stali. Skończ już i wstydu oszczędź. Nudzisz się baaardzo. Dystans da się osiągnąć, ale na pewno nie jakimś głupim wpisem "a nie mozesz ignorować, " no kurcze na pewno nikt przed toba nie wpadł na ten pomysł. Do tego trzeba samemu dojść.

Gość gość
nie, nie mam. Mam coś typu Iggy azella (czy jak jej tam) tylko mam mniejszy biust, bo 70B. Mam szerokie biodra, trochę większy dół, ale nie ma tragedii chyba a może jest jak ciagle słyszę takie komentarze? A ja naprawdę nie mam z czego schudnąć. Jak ważyłam 60 to te biodra i tak były takie jakie sa

Gość gość
19:45 A ile masz cm w biodrach?

Gość gość
Nie ma czym się przejmować. Ludzie zawsze coś znajda z czego będą się śmiać. A tu nos nie taki, a tu tyłek za duży, a to kolor nie ten s to dlaczego on ma niebieskie skarpetyki a nie żółte? Tacy już są

Gość gość
autorko ile masz lat?

Gość gość
Już pisałam 85 biust, 68 talia, biodra 103-105 cm zależy

Gość gość
to się nazywa poprawianie sobie samopoczucie kosztem innych a czasem nawet wynika z zazdrości, ktoś ma np burze rudych włosów to przez złośliwą osobę będą na zwane kłakami ktoś jest szczupły to będzie nazwany chudzielcem (zwłaszcza przez osobę, która za chiny schudnąć nie może) aby przez zazdrość jej umniejszyć

Gość gość
To za dużo, weź dietę i biegaj

Gość gość
gość dziś Normalne wymiary, kurde, mam podobne. Nie masz się czym przejmować, a idiotów olewaj i tyle :)

Gość gość
To obie jesteście otyłe o dkatego ludzie na was tak reagują

Gość gość
a czy to ważne ile autorka ma lat?

Gość gość
gość dziś Sama jesteś otyła, ograniczona debilko. Przecież tamta wyraźnie napisała, że kiedy schudła, to kości miednicy i tak miała takiej szerokości. Niektórzy są tak zbudowani, a po samych wymiarach nie jesteś w stanie wnioskować, czy kobieta się wyróżnia na ulicy, czy nie. Zresztą, nawet gdyby, to nie daje prawa ludziom do komentowania. Istnieje coś takiego, jak kultura osobista, oczywiście wsiurom polakom do niej daleko.

Gość gość
to trol, podpuszcza ludzi, którzy i tak już źle sie czują ;/

Gość gość
20:04 Piękna kształtna seksowna dupcia, ruchałbym :D