Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna szara myszka

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny Mam 24 lat i nie czuje sie kobieta. Nie mam chłopaka i patrząc po znajomych już nie będę mieć. Jestem szczupła mam 169 wzrostu i waże 49 kg. Mam włosy długie, niefarbowane, często spinam bo nie podobają mi się. Ubieram się średnio, maluje się delikatnie. Co zrobić żeby bardziej czuc sie kobieta? Zwrócić uwagę jakiegoś porzadnego faceta? ... bo mam już te 24 lata. (Internetowe znajomości odpadaja)

Przedewszystkim zaakceptuj siebie taką jaką jesteś a nie bo coś Ci się nie podoba w sobie. Zmień nastawienie. więcej pewności siebie życzę.

Gość gość
Mam włosy długie, niefarbowane, często spinam bo nie podobają mi się. x Zacznij od włosów, skoro się nie podobają. Nowa fryzura będzie dobrym początkiem :)

Gość gość
JUZ 24? Nie TYLKO 24? No serio? Wyjedz z tego zascianka, zmien otoczenie, na normalne, w ktorym zycie sie ZACZYNA, a nie konczy w wieku 24 i w ktorym glownym celem zycia nie jest znalezienie faceta. Jestes mloa, piekna, szczupla, teraz zajmij sie wlasnym rozwojem intelektualnym i duchowym zamiast tracic energie na dopasowywanie sie do durnego spoleczenstwa.

Gość gość
" A co ja mam powiedzieć-mam 192 cm wzrostu,ważę ponad 100 kg i jestem kobietą." x x x x o cu|rwa daj foto

Gość gość
SocjoTechnika dziś A co ja mam powiedzieć-mam 192 cm wzrostu,ważę ponad 100 kg i jestem kobietą. XXD XXXL

Gość gość
Jak masz 24lata to juz nikogo nie poznasz. Wszyscy faceci sa juz zajęci, żonaci, dzieciaci. Bylo się interesować tym 10lat temu. Kiedy koleżanki sie puszczaly, ty zakuwalas. Ty miałaś piatki a one zachodzily w ciążę. Teraz one maja rodziny a ty nie. Ale moze jakiegoś 40latka z odzysku znajdziesz

Gość gość
Nie jesteś szczupła tylko chuda