Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy próbował ktoś popełnić samobójstwo ?

Polecane posty

Gość gość

poco zyć skoro nie umie żyć ?? nie mam pieniędzy ani nic każda dziewczyna mnie ma gdzieś wsumie mam dorosnać ale jak?? eh na weselu będzie dziewczyna która będzie z inym chłopakiem pewnie. ja sie uzalam nad soba i mam dorosnąć aja nieumie dorosnać wrecz chciałbym sie zabić by pokazac inym że nie radze sobie

Gość gość
niechce gapic sie na szczęśliwych ludzi na zaradnych dobze zarabiajacych wiecznie zadowolonych gdzie ja jestem nikim niezarabiam dobze kobiety mnie maaja zanic życie sie wali wzasadzie ja mam powoli depresje i czuje sie przesladowany przez życie

Gość gość
przegrałem swoje życie nienawidze kobiety a bez kobiet nieda się żyć . ani niechce juz zyc bo niema dla kogo .

Gość gość
nic nie jest jak powinno być nie mam sił do zycia ani juz nie chce walczyć chcialbym sie podac i to za konczyć.

Gość gość
musze miec wysoką samo ocene ale jak jak 3 kobiety mnie zablokowaly juz bo mam zły charakter.

Gość gość
To zakończ a nie się uzalaj nad sobą

Gość gość
wal sie.

Gość gość
niejestem przygotowany do obrony poco tam isc ;/ jak nic nieumie;/

Gość gość
Ja też nie jestem przygotowana do obrony. Do niedzieli muszę skończyć pracę :D idę popełnić samobójstwo chyba. Czy kilogram pestek moreli wystarczy?

Gość gość
ja mam obrone z laska wktórej sie podkochiwałem.. ja mam takie szczescie jak gowno zawsze bedzie gównem.

Gość gość
Taki stary a taki leszcz?

Gość gość
aty kurwiłes kobiety leszczu

Gość gość
ja jestem kobietą, i też siebie uważam za nic. Też mam depresję, przytulas i też nie mogę patrzeć na szczęśliwych ludzi, szczególnie tych szczęśliwych bo czują się ludzmi sukcesu, albo dlatego, że kogoś tam mają, by za jedną chwilę tą samą osobą pogardzać

Gość gość
Nie jestem lesba.

Gość gość
Mam gdzieś szczęśliwych ludzi. Nie obchodzą mnie. Nawet nie wiem czy istnieją. W ostatnim akcie szukania pomocy zadzwoniłem nawet do psychiatry. Termin za trzy dni ale ja juz dzisiaj przekroczyłem granice gdzie jeszcze mi na czymś zalezalo. Mój świat sie rozpadł. Po co sie jeszcze szarpać?

Gość gość
20:47 no tak ale psychiatra to szukanie ratunku, nadziei ale na co? powiedz mi po co się leczyć. Co mi może życie dać? Miłość, bachory, zapitego męża, albo męża sukcesu z kasą. Ja mam niby być kobietą sukcesu. Żałosne to wszystko, gardzę wszystkim co ludzkie, co święte i ordynarne w takim samym stopniu.

Gość gość
maż sukcesu pewnie wali laski na lewo oh bo samiec alfa skurwiony naród

Gość gość
przeczytałam w internecie, że najlżejsza śmierć to ta przez powieszenie, ale to też trzeba odpowiednią długość sznurka zrobić, bo jak nie będzie odpowienia to możesz nawet przeżyć i być warzywem i kłopotem dla ludzi, albo ludzie będą cię gwałcić jak już bedziesz tym warzywem, moze tak być i kochający Bóg ci nie pomoże

Gość gość
21:08 skurwiony naród bez moralności, żadnych wartości. Ordynarne zapite mordy, świnie z kasą i samochodami, pędzącymi do nikąd. Niech mnie to całe piekło pochłonie i odnajdzie sie niebo i dobro

Gość gość
ogulnie ludzie to kurwy uważaja sie za jakiś mega bo im wychodzi w życiu i czesto to wykorzystuja dla włąsnych celów kosztem inych

Gość gość
ja juz taki wierzacy niejestem bo jak mam byc skoro buk pozwala ludziom złym życ kosztem inych sam juz jestem zły dzieki koledze i jego opowiesciom ile lasek przeleciał.

Gość gość
21: 12 no niby tak, jednak ci bogaci to tez mają problemy, np. ta no ta, Opra łinfrej skarżyła się ze jest zestresowana robieniem telewizji i nie zdążyła se twarzy umalować i że za gruba jest. A taka pewna siebie i tak gada, że nawet jak jest gruba i brzydka to wszyscy ją słuchają

Gość gość
ano kazdy ma problemy tylko smutne jest to ze niema dziewic to ze czesto niedziewice nazywaja kogos smieciem gadaja by slownik sobie kupił a wzasadzie dziewic niema.

Gość gość
ci bogaci to tez sie żalą w programach o swoich problemach. My szaraki mamy te same problemy co i oni, tylko, że my swoje żale na fejsbukach tylko możemy się podzielić, a oni z dziennikarzami.

Gość gość
ta obrona i wesel to mnie wykończa chyba kolejny gwóźdz do trumny

Gość gość
ja, ale nie miałem naboi w pistolecie.

Gość gość
21: 19 nie ma dziewic, bo jak dziewczynki kończą 12 lat to penetruja się paluszkiem i same doprowadzają się do orgazmu no i takie zycie co zrobisz

Gość gość
bedzie nanim dziewczyna która lubiłem jak miałem 5 lat ateraz pewnie ja zerżnąl juz ten jebany szwab i tak niebede miał szans na miłosc

Gość gość
jabym wolal penetrowac jakas dziewice niz ona paluszkiem ale juz je ini zaliczyli. iniema co juz kochac.

Gość gość
21:19 zapisz się na katolicki ruch czystych serc. Tam są, powodzenia, oni chcą zakładać rodzinę i żyć w świetle ksiąg pięknej mowy i wymowy, w społeczeństwie zepsutuch i niegodziwych nie-ludzi