Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byc ladna

Polecane posty

Gość gość

Mam juz troche wiosenek za soba I bardzo bym chciala zaczać kwitnąc.Zawsze szara myszka,delikatnie skrnie ubrana grzecznie uczesana.Mam troche dosc tej nudnej siebie.Problem polega na tym ze jestem jakas dziwna ,nic mi nie pasuje .ubrania jakie mi sie podobaja nanie wygladaja smiesznie.Sledze blogi ,staram sie ubrania dopasowywac ale nanie wygladaja albo smiesznie ale mie fajmie.Nie wiem czy to wina tego ze mam poczucie niskiej wartosci .Bo mam Ale cjcialabym z tym zerwac ,bo mam juz 36 lat.I kiedy jak nie teraz pira na zmiene.Ale jak stac sie pewna siebie.

Gość gość
bo mam juz 36 lat.I kiedy jak nie teraz pira na zmiene. x Pora na zmianę to była dawno temu , teraz co najwyżej możesz sobie wybierać kreację do piachu

Gość gość
na pewno coś załóż żeby dupkę podkreślić

Gość gość
metodą prób i błędów, nie mówię, że ja jestem ekspertem od bycia ładną, ale moze warto popatrzeć jakim typem kolorystycznym się jest i jakie koloru pasują jaka fryzura pasuje do twarzy, bo mi np nie pasuję krótkie włosy, tylko dłuższe lekko pocieniowane makijaż dla swojego koloru i typu oka można znaleźć na youtube a w lumpeksach pokombinowac z różnymi stylami

Gość gość
i jak masz koleżankę to niech ona ci powie co pasuje z tych różnych opcji jakie wymyślisz