Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadźka725

Obydwoje boimy się odrzucenia

Polecane posty

Gość jadźka725

Spotykam się z facetem, który jest bardzo fajny. Problem w tym, że on jest dość nieśmiały. To ja pierwsza zagadałam, bo on nic nie robił. Na początku zdarzyło mi się go zaprosić nawet na dwie randki. Potem on wychodził z inicjatywą. I w pewnym momencie przestał, a mnie nie wystarczyło odwagi, by to pociągnąć. Powiem tak, zaczęliśmy spotykać się równo rok temu. Od miesiąca nie mam z nim kontaktu. Miesiąc temu uprawialiśmy seks. Po wszystkim obydwoje zamknęliśmy się w sobie. Ja przestałam się odzywać, zamilkłam całkowicie, bo bałam się odrzucenia. On też zamilkł. Nie wydaje mi się zaliczaczem, skoro spotykaliśmy się 11 miesięcy, zanim poszliśmy ze sobą do łóżka. Myślałam o tym, żeby się przełamać i napisać do niego. Ale boję się, że będzie dla mnie bardzo niemiły i to mnie blokuje.

Gość gość
a nie bierzesz pod uwagę ze coś w tym seksie nie poszło i odpuścił ? Przepraszam ale skąd wniosek, że boi się odrzucenia?

Gość gość
No właśnie dlaczego po sensie mężczyzna milczy?

Gość gość
Chyba logiczne że prościej i łatwiej jest się odciąć niż komuś powiedzieć wprost że jest beznadziejny w łóżku.

Gość gość
był pierwszy seks, od tej pory powinno być już tylko lepiej i pieprzniej... Facet powinien szaleć, a tak nie jest. TO nie obawy o odrzucenie.

Gość gość
Chłopak się może zwyczajnie wstydzić. Pogadaj normalnie z nim.