Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec nieznany

Polecane posty

Gość gość
14 :15 hahahha, ja też wiem co piszę gwiazdorze ,więc nie oponuj ,bo nic nie możesz nieboże ,choćbyś się zarzekał i tak cię widać z daleka ! Zresztą każdego z was. Ps : tylko nie dzwoń z ofertą znowu ,bo wiem ,że to też ,wasza sprawka. Dziecinada !

Gość gośćSylwia s
jaka oferta i jaka sprawka? co ty pierdolisz człowieku!!!!KTO TO JEST GWIAZDOR?Kurwa mam podać num er swojego dowodu osobistego czy jak?! wypraszam sobie !! Jestem kobietą ur 24 05 79 0 godz 3 nad ranem w szpitalu w Cieszynie!!

Gość gośćSylwia s
kogo każdego z was? jakich was?!!!!masakra !KTOŚ TU MA NIERÓWNO POD SUFITEM!

Gość gość
Dlaczego zaslaniasz sie dzieckiem? Spoleczenstwo nie toleruje puszczalstwa czyli tego co robilas a nie twojego dziecka bo to nie jego wina, ze ma taka matke.

Gość gwoli wyjasnienia
Po pierwsze nie rezygnowalabym z alimentow. Nie potrzebujesz to odkladaj na ksiazeczke dla dziecka bedzie mialo kiedys jak znalazl. Po drugie w metryce podalabym imie i nazwisko ojca (to prawdziwe). Dziecko ma prawo wiedziec kto jest jego biologicznym ojcem. Dlaczego ma miec dziure w zyciorysie? Przez twoje widzimisie? I podanie prawdziwych danych ojca nie znaczy automatycznie ze ma prawa rodzicielskie. Nie jestescie przeciez malzenstwem. Nie jestes pewna to pojdz na porade do prawnika rodzinnego. On ci dokladnie powie co i jak.

Gość gość
Najlepiej id z po poradę do adwokata zajmującego się sprawami rodzinnymi i niech podpowie jak zrobić aby to całkowicie pozbawić praw rodzicielskich. I co zrobić aby za 20 lat się nie obudził i nie zadał od dziecka pomocy. Ja Cię trochę rozumiem. Że nie chcesz od niego łaski. Ale dziecko musi wiedzieć że ma gdzieś tam ojca który się nim nie interesuje a nie że nie znasz jego ojca. Trzeba mu od małego to mówić i zapewniać o swojej miłości. Będzie to trudne zeb y nie miał zaburzenia poczupoczucia własnej wartości.