Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co tak naprawde leca kobiety? Czego oczekujecie od mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
facet nie może być nudny, musi umieć rozkochać w sobie dziewczynę do szaleństwa

Gość gość
Wysoki szczupły pracujacy zdecydowany nie memeja jednoczesnie wrażliwy tzn nie skurczybyk dla innych wtedy dla kobiety tez by tski byl do tego opiekuńczy każda kobieta chciała by wiedzieć ze jej facet jest także dka niej przyjacielem nie wrogiem

Zawsze chyba zbyt wiele oczekiwałam i więcej od chyba wszystkich kobiet na ziemi, tego, czego nigdy nie dostałam od kogoś od kogo powinnam a większość dostaje. :(

Zawsze chyba zbyt wiele oczekiwałam i więcej od chyba wszystkich kobiet na ziemi, tego, czego nigdy nie dostałam od kogoś od kogo powinnam a większość dostaje. :(

Gość gość
Nie pasuje do tych wszystkich opisów ja bym chciał kobete przedsiebiorcza która lubi gry video, seks już mi obojętny.

Gość gość
Gosc 20:59 Kazda kobieta chcialaby wiedzieć ze jej facet jest jej przyjacielem, nie wrogiem. Lepiej bym tego nie ujęła :)

Gość gość
Facet musi byc wyzszy ode mnie, podobny system wartosci (najlepiej ateista), poczucie humoru, slowny, fajny w rozmowie, inteligentny, nie musi duzo zarabiac ale zebym przynajmniej nie placila za niego, i lubi czesty seks ;-) ... i ja juz swojego ksiecia znalazlam - o mnie: 38 lat, wyksztalenie wyzsze, menedzer sredniego stopnia :-)

Gość gość
Nie musi być piękny z buzi ani wysoki (wystarczy taki średni) za to musi mieć w sobie coś takiego, żeby chciało się poznać go bliżej. Musi ujmować prezencją i osobowością. Nie umiem tu wyliczyć cech jak co niektórzy.

Gość gość
Mężczyzna który miał bardzo mało kobiet,porządny,uczynny,nie musi być przystojny ale żeby miał wyjściową twarz.Mam 25 lat więc jestem młoda a dzisiaj ciężko trafić porządnych

Gość gość
Jestem atrakcyjną młodą 23 letnią dziewczyną :3 Więc chciałabym przystojnego,kasiastego (sama zarabiam 5tyś),doświadczonego w łóżku ale z małą liczbą partnerek.Rozmiar penisa minimum 15 cm i nie myślący tym penisem tylko głową :3 Raz poznałam takiego ale byłam dla niego za niska :/

Gość gość
Chciałbym tylko szczerości i oddania. Po prostu być traktowaną, jak najważniejsza osoba w życiu.

Gość gość
a ja po 7 latach jestem toatlanie zalaman partnerem.juz niewierze ze cos sie zmieni.

Gość gość
Na co tak naprawde leca kobiety? - na fajna osobowosc (nie kazda kobieta lubi ten sam typ mezczyzn) Czego oczekujecie od mezczyzny? - szczerosci, wiernosci, milosci, zaangazowania, zainteresowania, kultury osobistej, bycia gentelmanem, uprzejmosci, opiekunczosci

Gość gość
gość 2018.06.06 Oczekujemy kasy, opieki i dobrego ru/cha/nia. Wszystko inne jest mniej ważne. Może być karzełek jak spełnia powyższe warunki. x dla ciebie moze prawiczaku i twojej starej, dla kobiet nie i guwno sie znasz na kobietach 🖐️ nic dziwnego ze dalej jestes sam:D

Gość gość
ja nie na temat, ale z ciekawosci - tak wykladajac kawe na lawe jesli chodzi o oczekiwania/wymagania, moze znajdzie sie taka, ktora potrafilaby taka liste zrobic, ale na temat tego, co dalaby od siebie?

Gość gość
Wszystko oprócz anala i 10 dzieci.

Wiecie co mi dzisiaj kumpel powiedzial ?? ze z moim wygladem i twarza moglbym miec kazda :classic_cool: ;)

Gość gość
Pokaz to ci powiem czy kłamał.

Gość gość
Zeby byl fair, nie byl patologia i cgcial sie hajtac.

kiedys tu dalem foto niby ze to zakochana laska :D opinie byly pozytywne raczej bardzo pozytywne ale admin usunal temat :D

Gość gość
To chyba nie za moich czasów bo nie przypominam sobie by latalo tu zdjęcie faceta który może mieć każda.

dalem bylo krotko hehe najlepsze to bylo jak ktos pisal ze to moj przyszly maz i takie tam smiac mi sie chcialo a ja niby ta zakochana dziewczyna podkrecalem atmosfere :D

Gość gość
gość dziś ja nie na temat, ale z ciekawosci - tak wykladajac kawe na lawe jesli chodzi o oczekiwania/wymagania, moze znajdzie sie taka, ktora potrafilaby taka liste zrobic, ale na temat tego, co dalaby od siebie? x a faceci co daja od siebie?

Gość gość
Nie lece na facetow, niczego nie oczekuje od facetow, faceci to dla mnie zbedny podmiot.

Gość gość
Na co tak naprawde lecą kobiety? - Na wygląd musi być bardzo przystojny Czego oczekujecie od meżczyzny? - Że będzie zawsze atrakcyjny Liczy się coś oprócz wyglądu? - przebojowość i kasa

Gość gość
A ja zauważyłem pewną zależność facet wszystko jedno jaki jest ważne że wzdycha do niego 10 koleżanek to i 11 chce go mieć, jak wygra z konkurencją to jest mega szczęśliwa

Gość Gru
Dnia 6.06.2018 o 12:55, Gość gość1123 napisał:

Na przystojna gebe leca najbardziej... Kasa to mit, mam sporo kumpli z zarobkami 30 tys i lepiej i nigdy nie widzialem zeby mieli duze branie. W koncu wzieli slub z jakimis zwyklymi laskami, a przecietnie zarabiajacy przystojniacy ozenili sie z najatrakcyjniejszymi pannami w miescie

Generalizujesz ale w większości przypadków tak jest..poza tym jest wiele kobiet które nie beda pidkreslac urody i choć maja zajedwabiste ciala i urode to nie beda tego uwydatniac dla szerokiej publiczności meskuej gdyz maja inne swoje klimaty i swoja pewność siebie

Gość vvv
Dnia 6.06.2018 o 13:58, Gość gość napisał:

Nie pijacy, nie palący, nie cpajacy, uzębienie wyleczone, fajnie obciete włosy,ogolony, czyste ubranie,obciete paznokcie, kulturalny, pracujący, mający swoje zasady- jak w związku to nie zdradza, jak chce zakończyć związek to to robi a nie zdradza, czuły, kochający ale i meski- nie zgadzający się na wszystko jak ciapek, ma swoje zdanie ale i liczy się że zdaniem innych.

Mam te wszystkie cechy, ale nie jestem przystojny, więc żadna mnie nie chce.

Gość vvv
Dnia 9.06.2018 o 19:25, Gość gość napisał:

Mężczyzna który miał bardzo mało kobiet,porządny,uczynny,nie musi być przystojny ale żeby miał wyjściową twarz.Mam 25 lat więc jestem młoda a dzisiaj ciężko trafić porządnych

O, to ja 🙂

Dnia 9.06.2018 o 20:16, Gość gość napisał:

Czego oczekujecie od mezczyzny? - szczerosci, wiernosci, milosci, zaangazowania, zainteresowania, kultury osobistej, bycia gentelmanem, uprzejmosci, opiekunczosci

Mam te wszystkie cechy 🙂

Tak, wiem, że odpowiadam na posty sprzed roku.