Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z miłością mojego zycia a mój mąż

Polecane posty

Gość gość

Ten temat pewnie niektórych zbulwersuje, ale trudno. Mam następującą sytuację. Jestem mężatką od 4 lat, mąż jest człowiekiem sytuowanym, dobrze zarabiającym, ale nie ma już między nami dawnej miłości. Nie mamy dzieci, choć mąż by chciał. Od 2 lat mam mężczyznę, wspaniałego, cudownego, dogadujemy się bez słów, ale jest artystą, a wiadomo że artyści mają problem ze stałą pracą - zazwyczaj nie ma pieniążków. Nie jestem materialistką, nie jest to dla mnie najważniejsze, kocham go bardzo, nie przeszkadza mi to. Mój mężczyzna-artysta bardzo mnie kocha i chciałby mieć ze mną dziecko. Po długich rozmyślaniach doszliśmy do wniosku że będzie najlepiej jeśli zajdę w ciążę z moim mężczyzną. Dzięki temu dziecko będzie miało świetny start i dobre zycie (z powodów finansowych, które zapewni mu mój mąż), spełni się marzenie męża o dziecku, a także marzenie kochanka o dziecku, a ja będę miała dziecko z tym kogo kocham. Wydaje się to idealnym wyjściem. A jednak jest we mnie trochę lęk, że kiedyś to wyjdzie na jaw, przy jakichś badaniach krwi itd. Co o tym sądzicie? Mamy już z moim mężczyzną wstępny plan jak uprawiać seks z nim i z mężem by na pewno zajść w ciążę z moim mężczyzną, ale żeby jednocześnie mąż myślał że to jego dziecko.

Gość gość
Glupie prowo, ktore juz kiedys tu bylo, pomysl nad czyms lepszym