Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remmi

sprawdzony operator sieci komórkowej

Polecane posty

Gość remmi

Hej :) W jakich sieciach macie telefony ? Chyba muszę zmienić mojego obecnegp operatora i zastanawiam się jakie oferty warto wziąć pod uwagę ? Zależy mi na abonamencie ( to na pewno ) i w miarę rzosądnych cenach.

Gość Lilianna99
trudno powiedzueć bo nie wiadomo z jakiego operatora korzystasz teraz :) Ja przeniosłam ostatnio numer do sieci otvarta i powiem tylko tyle na razie, że zapowiada się bardzo obiecująco :)

Gość gość
Mam w tmobile ale z pewnością z końcem umowy zmienię operatora.

Gość aabuneaa
ja też miałam w tmobile ale zmieniłam na sieć otvarta i jest o niebo lepiej. Nie dość, że pacę mniej to jeszcze internet mobilny, z którego korzystam na co dzień jest stabilny. Generalnie polecam, są nowi na rynku ale ofertę mają baaardzo konkurencyjną.

Gość remmi
O dzięki za info o Otvartej, wcześniej nawet o nich nie słyszałem a te kwoty za abonamenty są fatycznie mega niskie. Nawet wybierając najdroższa opcję to płaci się niecałe 30 zł haha :) gdzie ja teraz płace ponad 90 zł także różnica kolosalna.

Gość TomaszKocur
Moim zdaniem opłaca się podpisać umowę z Play, choć najbardziej się opłaca podpisywać umowy na firmę. Moja partnerka brała w Play telefon na firmę właśnie, akurat HTC 10 i przez taką umowę ten telefon wychodził zdecydowanie taniej, a i sama opłata abonencka to śmieszne pieniądze http://www.play.pl/telefony/htc/htc-10/

Gość jacentyy
ja od miesiąca mam internet mobilny w otvartej. Jest ok. Net stabilny, nie zacina, jest szybki. No i ta cena - 40 zł za 100 GB w dzień i 200 GB w nocy :)

Gość remmi
no i ostatecznie zdecydowałem się przenieść numer do sieci Otvarta :) Ale wybrałem ofertę non-limit za 17,99 zł miesięcznie. Mam wszystko czego potrzeba a jednak koszta miesięczne są sporo mniejsze.