Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2018 Witam miał ktoś kiedyś problemy z prawem ze był poddawany badaniom na stan swojej poczytalnosci ? Dlaczego akurat tutaj na tym forum pytam ? Bo w sieci roji się od mitów twierdzeń na ten temat nie ufam innym stronom wole za.dać tutaj pytanie by ktoś mi to opisał dobrze może dokładniej Jak ją rozpoznać ? Na to pytanie jest mało odpowiedzi w sieci Jestem oskarżony o pobicie trzech osób tzw udział w bojce 158 1 KK byłem poddawany dwa razy badaniom pierwsi biegli dwie kobiety w wieku około 68 lat wydały opinie ze bylem świadomy i poczytalny drudzy biegli młodsi co najmniej o połowę mają wątpliwości i chcą bym był poddany 4 tygodniowej obserwacji Moje najważniejsze pytanie to czy mogę sam rozpoznawac u siebie niepoczytalnosc w sposób taki ze przeraza mnie to jaka jest we mnie siła agresji powiem jestem świadomy idę kraść z wspólnikiem dowiaduje się ze mnie oszukał mam q sobie szał który trwa około 3 godziny wygaduje wtedy okropne rzeczy jest we mnie agresja żadać mu 15 ran w nogę to dla mnie wtedy nic niczym zjeść bolkę z masłem minie odpowiednia chwila stanę na słońcu odetchnę i jestem świadomy jak wygląda to wszystko jaki ze mnie czubek i co wtedy społeczeństwo o mnie mysli Znaleś kogoś takiego wiesz coś na ten temat miałeś aś podobny problem pomożesz nie tak mnie jak ludzią co to widzą Czy to tylko tymczasowa niepoczytalnosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach