Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens karmić piersią gdy nie odzywiam się zdrowo

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej

Gość gość
ale co znaczy "nie odzywiam sie zdrowo" kazde odzywaianie sie jest zdrowe o ile nie jest w nadmiarze:x nawet taki burger z maca jest zdrowy o ile nie je sie go co dzien, bo organizm wyciagnie z niego niezbedne, przy codziennym stolowaniu sie tam, organizm nie nadarzy spalac kalorii

Gość gość
Wydaje mi się, że mleko i tak będzie zdrowe, z tym, że jeżeli kiepsko się odzywasz, to produkcja mleka wykończy Twój organizm, bo to duże obciążenie.

Gość gość
Np. Dziś jadłam rano 2 kanapki z białym pieczywem. Masło szynka. Biedry konserwowa Krakusa mam na nią faze. 2 plastry pomidora. Woda z sokiem jabłkowym. Nie dawno zupa (ziemniaki marchew udko koper pietruszka) plus 2 kanapki szynka i flaczarka truskawek ze śmietaną i cukrem. Aha i w miedzy czasie kanapka z dżemem truskawkowym. Z teraz mama mega ochotę na czekoladę i kawę

Gość gość
Mam problem z przygotowaniem posiłków bo boje się ze coś mała uczyli i tak jem w kolko to samo dżem wczoraj jadłam owoce leśne i ogórka zielonego niby nic malej nie było. Salata parowki. Jajecznica na maśle Bułki maślane z biedry jogurt jogobella truskawka. I tak w kółko. Dziś zrobiłam pierogi z kasza i serem oczywiście na słodko. Jadłabym tylko słodkie. Jak to produkcja mleka wykończy mój organizm? Jakie będę miała skutki uboczne? Schudnę? Na pewno... po takiej ilości cukru

Gość gość
no to jest ok:x ja pierwsze kilka tyg po porodzie tylko ryz z jogurtem :x i karmie i zyjemy obydwoje. A konserwy z krakusa sa mega. lepsze niz wedliny:x

Gość gość
spokojnie jedz wszystko, gdy bedzie jakas wysypka to probuj po czym ona, corka nie miala alergii na nic, syn ma na jajko i kazali odstawic mleko i przetwory - wlasnie z braku wapnia , moze dojsc do odwapnienia kosci. jak co 1,5 miesiaca zrobisz badania krwi to mozes zkarmic i karmic:x

Gość gość
14 23 he he myślałam że tylko ja mam dziwne sposoby żywienia się

Gość gość
ja sie zywie od jakis paru lat parówkami:x i konserwami z krakusa, wedlin nie tykam:x czasem wpiernicze boczek na surowo, taki wedzony, gotowany .. widocznie tego potrzeba organizmowi ze na to ochota. za to zsalatek i owoców moglabym nie jest w ogole:x

Gość gość
14 35 dokładnie dla mnie owoce i wazywa mogą nie istnieć. W ciąży się nimi faszerowałam . I teraz już mam naprawdę dość. Jedynie truskawki pochłaniam w dużej ilości ale już się kończą. Tzn w ogrodzie.

Gość gość
wiesz ja juz zyje ponad 30lat na samych morelach:x bo truskawek nie lubie:x corke wykarmilam przy takiej diecie, syna juz 4iesiac karmie .. dzieci zdrowe , mi nic nie ma:x wiec .. ty tez nie pchaj sie czyms czego nie lubisz, bo po owocach mozna sraczki dostac :x

Gość gość
spróbujcie musów owocowych takich wyciskanych z foliowego opakowania zakręcanego. Mam czasem tak, że nie moge patrzeć na owoce i warzywa surowe -wtedy sobie zjem taki mus i mam zaliczoną porcję :)