Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj narzeczony wrocil wcześniej z delegacji i wyzywal mnie

Polecane posty

Gość gość

Wyjechal, mial wrócić poznym wieczorem, a wrocil kolo 15 i ja bylam jeszcze w pracy. Myslalam, ze posprzatam po pracy, ale nie zdazylam, on byl przede mna, w domu był syf, a co najgorsze zostawilam majtki z brudna podpaska na podlodze w lazience. Napisal mi, ze jestem swinia i, ze niw będzie nocowal w chlewie :(

Gość gość
wytlumacz mu ze mialas kilku klientow na seks bo musisz zarabiac

Gość Klaudiaudueu
Jest zabawny. Masz prawo nie zawsze mieć dom ogarnięty tymbardziej ze zamierzalas posprzątać po pracy. Skoro wrócił i miał o to pretensje to sam mógł posprzątać :) kobieta nie jest tylko od sprzątania, równie dobrze on mógł ruszyć dupę i ogarnąć :)

Gość Darek72727
Powiedz że on cię nie zaspokaja i puka cię ktoś inny

Gość gość
Ale nikt mnie nie pukał bo mąż założył mi pas cnoty.

Gość gość
Klaudiaeuueu dziękuję za te slowa. Ja czuję sie winna. Od zawsze wtlaczaja nam że kobieta musi być perfekcyjna, dbac o dom, sprzątać, pracowac, wyglądać pięknie :( A podszywy jak chcecie sie podszywac to czytajcie ze zrozumieniem, ja mam narzeczonego a nie męża

Gość gość
Jestes fleja,jak można zostawić majtki z Podpaska na podłodze i tego nie sprzątnąć fuj obrzydliwe

Gość gość
Jestem facetem i tez sie wypowiem. Co u diabla sie stalo...? Czy on nigdy gdzies brudnych skapetek nie zostawil...? Niech chlopak nie przesadza. Niech podrosne a pozniej niech sie rzuca. Rada: miej to gdzies i zyj z usmiechem. Pozdrawiam A.

Gość sówka1313
Nie porównujcie brudnych skarpet do wywalonych na podłogę majtek z zakrwawioną podpaską:( Ja jestem kobietą, ale widząc takie coś porzygałabym się, nie dziwie sie temu chłopu. Jestes obrzydliwa fleja i tyle.

Gość gość
Ciekawe czy autorka jeszcze jest z nim czy wyleciała ?

Gość gość
2018.06.06 Klaudiaeuueu dziękuję za te slowa. Ja czuję sie winna. Od zawsze wtlaczaja nam że kobieta musi być perfekcyjna, dbac o dom, sprzątać, pracowac, wyglądać pięknie smutas.gif A podszywy jak chcecie sie podszywac to czytajcie ze zrozumieniem, ja mam narzeczonego a nie męża x Autorko, ty piszesz poważnie? Oczywiscie ze kobieta nie musi wyglądac zawsze perfekcyjnie, nie zawsze musi miec umytą podłogę, może miec rozwalone ciuchy czy brudne gary, ale na boga- zużyta podpaska przyklejona do majtek na środku łazienki??? Facet dobrze to określił stajnią , bo pies czy kot zagrzebie po sobie nieczystości, a w stajni zwierzęta robią pod siebie i trzeba spod nich sprzątac.

Gość gość
2018.06.06 Jest zabawny. Masz prawo nie zawsze mieć dom ogarnięty tymbardziej ze zamierzalas posprzątać po pracy. Skoro wrócił i miał o to pretensje to sam mógł posprzątać usmiech.gif kobieta nie jest tylko od sprzątania, równie dobrze on mógł ruszyć d**ę i ogarnąć x On ma za nią ogarniać jej cuchnącą zużytą podpaskę przyklejoną do majtek? Czyli faktycznie jak wybieranie gnoju spod zwierząt w oborze.

Gość gość
Mnie zrobilo sie niedobrze od samego czytania. Jaka swinia trzeba byc, zeby nie miec nawyku zrolowania podpaski i owiniecia jej w papier toaletowy i niezwlocznie umiescic ja w zamykanym smietniku. Jeszcze trwa lato, dajesz pozywke muchom do skladania jaj i wylegowi larw. Nie dziwie sie facetowi, ze nie chce mieszkac z taka swinia pod jednym dachem i niczego jesc w kuchni, po ktorej chodza muchy roznoszace jaja tasiemca, ktore wlasnie pozywily sie krwia na twojej podpasce. Czegos takiego mozna spodziewac sie bylo w sredniowieczu ale nie w XXI wieku, flejo.

Gość gość
Już nie przesadzaj z tymi larwami, bo w pare godzin sie nie wylegną, ale ja kuzwa mieszkałam wiele lat sama, pedantką nie byłam nigdy specjalnie, ale nigdy nie zdjęłabym majtek z przyklejoną zużytą podpaską i nie zostawiłabym ich w łazience. Kuzwa, tobie powinno byc wstyd przed samą sobą, a co do chłopa to nie wiem, zrzygałabym sie na jego miejscu, autentycznie. Te co piszą że chłop to powinien ''ogarnąć'' są chyba jakies j*******e- mój facet myje gary, robi pranie, gotuje itd, ale żeby miał moje cuchnące podpaski od majtek odklejac i wyrzucac? Słów brak na was i autorke

Gość gość
Hahaha jprd, kobiety są jak świnie, pies i kot zagrzebią swoje wydzieliny, a kobity na środku smrody zostawią i niech narzeczony sprząta, to ja wole być chyba sam:D

Gość gość
Kiedy mial byc slub?

Gość gość
W delegacji z odpicowanymi niuniami, a wrocil do domu i... :-D