Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby to dobrze wyglądać młodo ale już mnie wkurza jak ludzie mowia mi na ty

Polecane posty

Gość gość

kiedy mam już 30 lat :O Oczywiscie wiekszosc mowi "pani", ale zdarza sie, ze ktos obcy mowi na ty, kto jest ode mnie starszy np, ostatnio kierowca autobusu okolo 50 lat. Jeszcze co innego kiedy mowi mi na ty osoba mloda, bo wtedy tez zwracam siedo niej tak samo, ale jak ktos w srednim wieku powie mi na ty, to jakos sie dziwnie czuje, jak jakies dziecko. Ma ktos podobnie? Nie chcialabym wygladac staro, ale wkurza mnie to troche, ze jestem malopowaznie traktowana

:D pozdro, też mam 29 lat i jak ubieram się letnio jakaś spódniczka szorty czy plecak to nie ma bata żeby ktoś coś:D nie wiem, czy się cieszyć, to przecież nie znaczy, że jestem atrkacyjna, tylko że wyglądam jak dzieciak:( kiedyś mi to powiedziała taka niemiła ale szczera koleżanka na studiach:(:(:( x Jeszcze co innego kiedy mowi mi na ty osoba mloda, bo wtedy tez zwracam siedo niej tak samo, ale jak ktos w srednim wieku powie mi na ty, to jakos sie dziwnie czuje, jak jakies dziecko. x dokładnie:D młodsza osoba, rówieśnik, starsze osoby = nie ma sprawy. wszystkie inne sytuacje są zueeee:D