Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy doceniacie swoich pracodawców? Co o nich prywatnie sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Mnóstwo osób narzeka na swoich pracodawców. Mówi się, że takie czasy, że szefowie zawsze patrzą tylko na siebie. Im częściej to słyszę, tym bardziej się zastanawiam czy to ja nie widzę jakichś problemów czy pracownicy czasami mają potrzebę w domowym zaciszu ponarzekać na szefa, ot tak. Ja od wielu lat pracuję w swoim zawodzie, kilka lat u pierwszego szefa, kilka miesięcy u drugiego aż finalnie zatrudniłem się w Transmobil. Mając doświadczenie w pracy i widząc kilka różnych form zarządzania jakie potrafią wdrażać pozornie takie same firmy i porównując warunki jakie panują tutaj a jakie miałem u innych pracodawców to jest niebo a ziemia. Wszystko na jasnych zasadach, system wynagrodzeń bardzo korzystny dla pracownika i przy chęci oraz zaangażowaniu można naprawdę dobrze zarobić. To chyba wystarczy, aby kontakty z przełożonym uznać za poprawne. Jaki Wy macie do tego stosunek? Zapraszam Was do dyskusji!

Gość gość
OMG co za lizodup. ŁUbu dubu łubu dubu! :D

Gość gość
Z moim pracodawcą jest rozmowa jedna"niema pieniedzy, jak sie niepodoba to sie zwolnić" nosz kurwa a komu sie ma podobać robota za 1500zl na zmiany i razem z wyslugom i dodatkiem za zmiany :-(

Gość gość
I kiedy huj ma zamiar dac zarobić jak za 5 lat ide na emeryture? Czytasz to huju? No kiedy?:-(

Gość gość
03:38 liczysz na podwyżkę za to lizusostwo? Niektórzy wleżliby szefowi do dópy żeby dostać więcej kasiory. Wstydu nie macie :o

Gość gość
Gdybym był pracodawcą to w pierwszym rzędzie uwalałbym lizusów. Moi pracownicy mają zachowywać godność osobistą :p

Gość Srynnik
A u mnie niektórzy robią kupę dopiero w pracy i spuszczają wodę na koszt pracodawcy.

Gość gość
A umnie w firmie kazom gasić światla zeby zaoszczedzić :-D ale mydlom oczy ludziom ,kutafony myslom ze kazdy ma szkole pilotow:-P :-D

Gość klaviter
U mnie wymyślili że idąc po schodach trzeba się trzymać poręczy. Kogo złapią że się nie trzyma może dostać upomnienie a to już kosztuje pół premii. Tymczasem lekarze mówią żeby w miejscach publicznych nie dotykać poręczy. To kto ma rację?

Gość gość
Ja swojego pracodawcy nie cierpie.Traktuje mnie jak jakieś gówno.Jest niesprawiedliwy,inna pracownice traktuje super,sam każe jej wcześniej z pracy wychodzić,jest miły.A jak ja chce wyjść 10 min wczesniej to jest problem.Mam nadzieję ze szybko znajdę cos nowego bo nie mogę patrzeć na tego grubasa.

Gość gość
moj pracodawca kocha peło jak kazdy zlodziej i kombinator i wpadł w czarną depresję od kiedy rządzi pis:) poproszę o hejty:)