Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrozumieć kobiety

Polecane posty

Gość gość

powiem jak nakrócej potrafię: jest moja klasa i jest dziewczyna z innej klasy która mi się podoba. i ogólnie w najróżniejszego rodzaju kontaktach zachowuje się naturalnie jestem sobą i nie przejmuje się zbytnio opnią co pomyślą inni no i jestem lubiany, przez wszystkich prawie. jak idę do tej dziewczyny sobie luźno z nią pogadać to staram się aby wszystko było idealnie, a we wszystkich innych rozmowach z klasą już nie, lecę na żywioł. no i odnoszę takie wrażenie że ona traci mną zainteresowanie... z kolei głupia sprawa bo dziewczyny z mojej klasy coraz częściej mnie zaczepiają i jakby szukają kontaktu. chciałbym aby ta dziewczyna coś podobnego poczuła. co mam robić?

Gość Q1
Dorośnij.

Gość gość
jak idę do tej dziewczyny sobie luźno z nią pogadać to staram się aby wszystko było idealnie, a we wszystkich innych rozmowach z klasą już nie, lecę na żywioł. x Przestać udawać kogoś, kim nie jesteś i strać się jak pajac, podczas gdy za chwile robisz z siebie błazna. Myślisz, że tej sztuczności i dystansu nie widać? Nie zachowuj się, jak debil - podejdź do tej dziewczyny i zwyczajnie powiedz, że ci się podoba i czy nie chciałaby gdzieś pójść po zajęciach. Plus, znaj zasadę, że w pracy i szkole ch*jem się nie wojuje, jak coś pójdzie nie tak, będziesz miał przesrane.

Gość gość
alee.. ja z nią jestem umówiony już, tylko na za tydzień. sporo ma obowiązków, dlatego chociaż na przerwach staram się z nią jakoś rozmawiać