Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczasy 2018

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam takie pytanie. Miałam jechać na wakacje w góry na tydzień z moją kuzynką. Płacone jest za dobę od osoby, właścicielowi podała tez moje nazwisko ale ogolnie rezerwacja jest na jej nazwisko, jest wpisany jej numer telefonu. Sęk w tym, ze zachowała się jak suka i oznajmiła mi, ze jedzie z kimś innym, a ja gdy oznajmiłam ze w takim razie ta osoba z która chce jechać odda mi zaliczkę, ona mnie wyśmiała i powiedziała ze tak nie zrobi. Nie trawie takiego kurewstwa. Czy jeżeli zadzwonilabym do tego właściciela pensjonatu to mógłby anulowac rezerwacje?

Gość gość
Mogę Ci powiedzieć, że za te same pieniądze co wydasz w polskich górach to w biurze www.kostravel.pl wykupisz sobie dwutygodniową wycieczkę nad ciepłym morzem za granicą. Dla mnie wybór każdego roku jest prosty :D

Gość luisamiza
nie ma co przepłacać w Polsce jak za granica za mniejsze nawet pieniądze można wypocząć. Ja wybieram się do Turcji z Coral Travel i w last minute ofertach znalazłam świetną ofertę dla 2 osób w świetnym hotelu. Polecam sprawdzić sobie ich oferty: https://www.coraltravel.pl/ na pewno dasz radę coś na szybko sobie znaleźć i to w lepszej cenie niż te góry :)

Gość gość
Wybierzcie się gdzieś kamperem. Można za niewielkie pieniądze zjechać całą Polsce i dobrze się bawić ;) Ja wypożyczałam tutaj http://kampery.lublin.pl/ i byłam tydzień nad morzem, a potem tydzień na mazurach. Fantastyczna sprawa ;)

Gość The Weeknd
A ja tam nie jadę za granicę tylko jadę sobie w nasze piękne polskie Bieszczady ;) I jak już jade to wybieram sie do bardzo fajnego pensjonatu Gościniec Horb. Wspaniały klimat , blisko na szlaki górskie . Pościel , łazienki, pokoj***ardzo czyste ;)

Gość gość
Najmilej wspominam ostatnie wakacje w http://www.gromadabialawoda.com.pl/. Jeśli lubicie obcowanie z naturą, to bardzo polecam! :) To wyjątkowy pensjonat w Pieninach, który naprawdę warto odwiedzić.

Gość gość
w tym roku wybiorę się na kolejną wyprawę z Aliena Tours. Byłem już z tym biurem w Czarnobylu i było niesamowicie, to co zobaczyłem na zawsze zostanie w mojej pamięci, najfajniejsze jest to że biuro współpracuje z miejscowym przewodnikiem który jest na maksa zakręcony na ten temat

Gość gosiaZaitz
Chyba bym się jednak nie wybrała, nie mój kierunek:) Domyślam się jednak, że taki wyjazd może dostarczyć wielu wrażeń. Ja z kolei byłam w tym roku w Hiszpanii na Costa Brava. Naprawdę mile spędziłam czas.

Gość polkoiza
też byłam na Costa Brava, przepiękne widoki, fantastyczna pogoda :) Mieliśmy sami ogarniać hotel, przejazd. Ale znalazłam ofertę z biura Coral Travel, wyszło nam dużo taniej z biura i wszystko zroganizowane, nie musieliśmy martwić się o transport, hotel o wysokim standardzie. Było świetnie :)

Gość gość
Jeśli interesują was takie atrakcje jak spływy kajakowe, jazda konna, wyprawy rowerowe oraz podróże samochodem terenowym po lasach i bezdrożach polecam odwiedzić http://www.gromadabialawoda.com.pl/. To ośrodek wypoczynkowy, który oferuje świetne pokoje w malowniczej okolicy. Dookoła tyle atrakcji, że polecam zatrzymać się na dłużej niż sam weekend, bo na pewno nie wystarczy. ;)

Gość fraggos
polkoiza ja byłam w Turcji z biura coral travel i też było super zorganizowane. Rzeczywiście to był prawdziwy wyjazd all inclusive. My wypoczywaliśmy w basenach na plażach i o nic się martwiliśmy. Za rok chcemy polecieć albo do Hiszpanii albo do Grecji. Sprawdzę z coral travel ofertę, bo ich standard mi odpowiada