Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna kolezanka z pracy co robic

Polecane posty

Gość gość

Zaczelam prace w sklepie. Bylam teraz przez ponad tydzien na szkoleniu Szkolily mnie dwie dziewczyny na zmiane.Jeden dzien szkolila mnie jedna a drugi druga. Ta pierwsza fajna a ta druga wredna zwracala mi uwage i nie bylo to dlatego ze sie pomylilam ale mam wrazenie ze zlosliwie. Ta pierwsza mowila ze dobrze mu idzie i dawno nie miala takiej pojetej osoby a jest sie czego uczyc. 300kodow, skladow papierologia. Mozna sie zestresowac. Staralam sie. A kiedy pracowalam z ta druga caly czas cos bylo nie tak. Dzis tez bylam z nia na zmianie, nie odezwala sie do mnie caly dzien mimo iz prpbowalam zagaic rozmowe. Zapytac o sprawy pracy.Siedziala pol dnia na telefonie bo maly ruch byl a jak ja zapytalam sie czy moge zadzwonic do PUP powiedziala ze w pracy nie ma rozmow prywatnych:( Wzdycha przewraca oczami jak sie pomyle wyrywa mi towar, robi idiotke ze mnie przy klientach.Wiadomo ja tam pracuje 1,5tygodnia i mam prawo sie pomylic a ona 11lat. Dzis okazalo sie ze bede z nia pracowac jeszcze 2tygodnia bo ta druga idzie na urlop. Nie chce z nia pracowac. niewiem czy zglosic kierowniczce czy co. Krotko tam pracuje i napewno uwierza jej a nie mnie:( poradzcie cos nie chce tam znowu isc

Gość gość
dorosnij wszedzie jest yaka osoba nie płacisz jej za szkolenie cie, niczego od niej nie wymagaj ciekawe czy ty bys tracila swoj czas, rzucala swoja prace zeby komus dobrze tlumaczyc

Gość gość
Als nikt nie marnuje jej czasu. Jej za to.szkolenie placi firma dodatkowo

Gość gość
za nagrywanie, ty debilu, można podpaść pod prokuratora. tylko we łbie kretyna rodzą się takie myśli.

A jeżeli życie ludzkie jest zagrożone to wówczas można nagrywać!!! Ja bym np poszukała także i świadków takiego zachowania tej osoby,która pod kimś kopie doły.