Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go odzyskać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. 9 miesięcy temu rozstałam się z mężczyzną po 3 latach związku. Układało nam się całkiem dobrze, trochę kłóciliśmy się o jego pracę (częste wyjazdy) no i ja chciałam wkońcu zrobić krok w przód. Chciałam ślubu i dziecka. Nasz wiek był odpowiedni on 25 lat, ja 23, ustawienia finansowo, mieszkanie miał na własność. Nic nie stało na przeszkodzie. On mi obiecywał, że w następnym roku weźmiemy ten ślub. Z czasem zaczął robić się chłodniejszy aż pewnego razu poprosił o rozmowę. Powiedział, że firma go odelegowuje na stałe do siedziby we Francji, a ja mam tutaj pracę i on nie chce związku przez telefon. Zostawił mnie. Cały czas miałam nadzieję, że zatęsknimy i wrócimy do siebie jeszcze silniejsi aż 3 miesiące temu spotkałam go idącego z jakąś kobietą za rękę. Przywitałam się ciepło, on również i przedstawił mi ją jako swoją narzeczoną. Koparka mi opadła, myślałam że ściemnianiasz ale kiedy wyciągnęła rękę zauważyłam pierścionek. Świat mi się zawalił. Zaczęłam pytać znajomych o nich. Powiedzieli, że to fajna kobieta, bardzo pozytywna i zwariowana, że jest psychologiem, mieszkają ze sobą od pół roku i, że X bardzo ją kocha. Ślub mają zaplanowany na lipiec 2019. Myślałam, że może wpadła ale nic z tych rzeczy. Ta kobieta to kompletne przeciwieństwo mnie. X lubił zawsze brunetki, wysokie, bardzo szczupłe, a ona blondynka, niska i zgrabna ale biust i tyłek ma. Chciałabym go jakoś odzyskać tylko jak? Może mi ktoś coś doradzić?

Nie odzyskasz go bo nic na siłę. Przecież gdyby Cię kochał to byłby z Tobą do dziś. To nie jest miłośc-on po prostu wybrał inną bo moze nie miał u Ciebie tego co ona ma-charakteru lub zbyt mocno go zduszałaś???

Gość gość
Chyba cie porąbało, daj facetowi żyć. Sama tez zajmij sie swoim zycie a nie knujesz jak jakas nawiedzona. On cie juz nie kocha, skoro oswiadczyl sie innej

Gość gość
Ale to trochę dziwne dla mnie, że po tam krótkim czasie on jej się oświadczył. Przecież to nie jest kobieta dla niego! Widać po niej, że nie da sobie na głowe wejść, a on to taki typ człowieka, że jak coś nie idzie po jego myśli to się denerwuje. Zresztą co z naszymi planami. Nie cały rok temu mówił, że mnie kocha i co odwidziało się mu?

Facet mówi,że kocha to naprawdę nowe odkrycie-może on szuka twierdzy nie do zdobycia a wziął Cię,że jesteś łatwa do zdobycia??? I dlatego tamtą wybrał???

Gość gość
Autorko on już podjął decyzję . Gust zawsze może się zmienić skoro się oświadczył musiał być pewien że to kobieta dla niego. A Ty poznasz kogoś za jakiś czas kto będzie pasował do Ciebie.

Gość gość
20.29 bo on dopiero teraz spotkał miłość swojego życia. Wiele jest takich historii, facet jest ze swoja partnerka od kilku lat a o ślubie i dzieciach ani widu ani słychu, no chyba ze kobieta napiera (tak jak Ty na niego napieralas- to się zgodził ale nie był do końca przekonany). I w pewnym momencie facet spotyka nowa kobietę dla której traci głowę, zakochuje się ze szaleństwa i wie ze to jest właśnie Ta Jedyna- wtedy jest slub w ciągu roku i potem dzieci, bo facet ma pewność ze to Ta Jedyna, to z nia chce zalozyc rodzine i nie będzie jej zwodzic nie wiadomo ile. Pelno takich historii. Ty bylas dziewczyna na przeczekanie. Pogodz się z tym, nie poniżaj się i odpusc go sobie!