Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy okres

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam pytanie. W poniedziałek (4.06) dostałam okres który powinien być 10.06 wiec zaczął się wcześniej o 7 dni. ( mam ustawiony ze mam cykle co 23. Po sprawdzeniu kalendarzyka gdzie mam zapisane okresy bo widzę ze zaczynaja mi się w 28,29,32,34 dniu cyklu a ten dostałam po 25 dniu) przed okresem wysypało mi twarz i miałam sporo pryszczy, ale ogolnie czułam się dziwnie, zawroty głowy przez 3 dni przed okresem i 1 dzień po okresie (nie były ciagle tylko w jakiś tam godzinach). Ogolnie miesiączka trwa mi 5 dni i dzisiaj jest 4 dzień i normalna była ale już jest wieczór i prawie się skończyła. Ciąże właściwie można wykluczyć bo co prawda zabawiałam się ale seksu w tym miesiącu nie było a sperma nie dostała się do dróg rodnych. Miała tak któraś? Dodam ze mam 20 lat a miesiączkę od ok 12 r.ż. Dodam jeszcze ze przeżyłam stres duży tydzień przed rozpoczęciem okresu ponieważ sobie wmówiłam „ciążę” z palcówki co mnie śmieszy cholernie i zaniepokojona tez byłam moim stanem zdrowia. Często panikuje w tym temacie- seksu. Pomocy

Gość gość
Co 32 dni*

Gość gość
do autorki tematu: Jeżeli chociaż jeden z Twoich klientów studentko nie założył prezerwatywy to jesteś w ciąży.

Gość gośćKaja
Czy podczas zabawiania się SIUSIAK Twojego klienta studentko był w stanie erekcji czy zwisał bezwładnie? Jak nie będę tego wiedziała to nie będę mogła Tobie pomóc.

Gość gośćKasia1
AUTORKO TEMATU jak często masz klientów na seks? Zdarza Ci się, że w jednym dniu masz kilku?

Gość gość
Nie chcesz dzidziusia? Dziwna jesteś :(

Gość huba bubba
Autorko myśl pozytywnie, że Ty jesteś bezpłodna i Twój klient jest bezpłodny:)

Gość Jukii34
Przez kila tygodni AUTORKO TEMATU nie wpuszczaj żadnego swojego klienta do ci*pki NAWET W PREZERWATYWIE ! Możesz za to robić im loda z połykiem!

Gość Jukii34
*kilka

Gość Kryniczanka1234567
Najlepiej teraz zawieś swoją działalność w dziedzinie płatnej miłości ze wszystkimi klientami ! Możesz ją wznowić jak ustabilizuje się sytuacja !

Gość vcbc
AUTORKO TEMATU NA OBU STRONACH CZYLI NA www.roksa.pl I NA www.odloty.pl NAPISZ: Chwilowo nie pracuję. A jak wrócisz to napiszesz: Już jestem.