Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci jak sie im nie odpisuje to dalej piszą?

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafią zrozumieć, że kobieta ich nie chce?

Gość gość
licza ze jednak przykutasza walenie w klawiature to latwa i prosta czynnosc

Gość gość
bo czekają na prostą odpowiedz "nie"czy coś? nie wiedzą czy atakować inną czy czekać i marnować czas na debilke, która nie odpisuje.

Gość gość
Bo są pozbawieni kultury. Dokładnie tak samo, jak kobieta, która nie raczy odpisać.

Gość gość
22:20 czyli że pasują do siebie idealnie :D:D:D

Gość gość
Debile to jesteście wy. Jak kobieta nie odpisuje = wredna, ksiezniczka, za kogo ona sie uwaza? Jak facet nie odpisuje = ma prawo, widocznie mu sie nie podobala Jak kobieta jest natarczywa i pisze do kogos kto jej nie odpisuje = wariatka, desperatka bez kultury Jak facet jest natarczywy = chce dopiac swego, jest konsekwentny itp Idzcie fhvj z waszymi podwojnymi standardami

Gość gość
22:18 nie przykutasi, bo znamy sie 3miesiace,sptokalismy sie 3razy,ostatni raz ponad miesiac temu i ja mam go dosc, odpisywalam na co drugiego smsa,licząc że jakos to wygasze, a on ciagle do mnie pisze i ja mam dosc! Jak to wprost napisac "nie". On mnie pyta "hejka co porabiash?" mam napisac "nie"?

Gość gość
POraBhJam KUpsKo i JezdEM PIkaCzu tak mu odpisz. Idźcie spać dzieci..

Gość gość
Bo za bardzo im zalezy. gość dziś Podwojne standardy wymyslaja feminazistki i durne kobiety ktore cenia dupkow.

Gość gość
Jak jest zakochany, czy tam zauroczony, potrzebuje prostego wyjasnienia, ze nic z tego. Mnie tak jedna robila, potem pare innych z ciszą po randce. I tydziwn dwa czekania. Najgorsze to teafic na kogos, kto zachowuje sie dziwnie, bo poznanie bylo przez internet. Czlowiek traktowany jest gorzej niz prawdziwy.