Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ktorej klasy chodziliscie z dziecmi na zakonczenie roku szkolnego

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Do 3

Gość gość
Tylko na koniec pierwszej klasy.

Gość Mama po raz 5ty
do 3ciej

Gość gość
Do 2 klasy.

Gość gość
Przez całą szkołę podstawową, ale akurat 80% rodziców z klasy syna tak.chodziło, zresztą z pozostałych klas podobnie. Taka szkoła, taka okolica, większość osiedla to rodziny z dziećmi lub starsi ludzie. W gimnazjum nie chodziłam do syna ani na rozpoczęcia ani na zakończenia, jedynie to na rozpoczęciu pierwszej klasy gimnazjum. Teraz idzie do szkoły średniej i też pójdzie sam, a ja jedynie pojawię się na zebraniu klasowym tak jak i reszta rodziców zapewne.

Gość gość
Jak dobrze ze u nas nie ma zadnego oficjalnego zakonczenia roku szkolnego :)

Gość gość
W drugiej klasie na zakończeniu czekałam przed szkołą. Syn miał dać kwiatka, odebrać świadectwo i tyle. Nie byłam w klasie, w tym roku robię tak samo. Klasa liczy 18 dzieci i do tego do sali pakują się rodzice, często oboje. Robi się duszno w sali i hałas.

Gość gość
planowałam do 3 klasy pod. i na rozpoczecie 4 klasy ale chodze do dziś , zawsze ma świadectwa z czerwonym paskiem i idę zobaczyć jak je odbiera, nie chodziłabym ale jestem w trójce klasowej i na koniec każda mama z 3 dostaje dyplom i jest proszona na środek sali, na to to już bym nie chodziła bo sie jakos tak krępuje ale że ma swiadectwa z paskiem to tak wychodzi że już konczy 7 klasę a też teraz sie wybieram

Gość gość
mnie wkurza co innego u nas zakończenie roku akademia na sali gimnastycznej trwa 3 godz no masakra, szkoła pod. jest z gimnazjum, pożegnanie klas rozdanie nagród zawsze jakieś przedstawienie, to 3 godz. i jeszcze do klas,a w samych klasach to szybciutko