Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tęskniłyście w tym roku za taką prawdziwą wiosną? Od razu lato w tym roku

Polecane posty

Gość gość

Po zimie z dnia na dzień temperatury podskoczyły o 20 stopni, w kwietniu było gorąco, maj mega gorący i suchy. A ja tęsknię za taką prawdziwą wiosną, kiedy wieje lekki, chłodnawy zefirek, zapierając dech, kiedy wszystko rozwija sie powli a nie w tydzien. Kwitną już lipy. A zawsze kwitły w lipcu. To co, we wrześniu bedzie juz jak w pazdzierniku?

Gość gość
Ja tęsknię :-( uwielbiam ten wiosenny wiaterek, w którym czuć już powiew ciepła, jak można się wygrzać na ławeczce na placu zabaw :-) a teraz to albo zimno albo gorąco, nic pomiędzy :-(

Gość gość
dokładnie, nie jest to dobre jak tak gwaltownie sie zmienia wszystko...

Gość gość
Ja tęsknię :(nie lubię upałów właśnie dla mnie wiosna/jesień to najlepsze pory roki

Gość gość
Ja byłam zachwycona majem. Wreszcie ciepły długi weekend i dwa weekendy nad morzem. Było idealnie jak dla mnie, uwielbiam taką pogodę

Gość gość
dla mnie nie ma roznicy i tak ciagle siedzimy w domu. migdzie nie jezdzimy.wole zime przynajmniej nie czuc presji wychodzenia z domu.

Gość gość
Nawet nie. Uwielbiam ciepło i ten rok wyjątkowo rozpieszcza mnie pod tym względem.

Gość gość
A ja uwielbiam taka pogodę, maj i kwiecień też mi pasował bo mam maleńkiego synka i moglam spędzać z nim na dworze całe dnie

Gość gość
Dosyć było piz/ga/wki, wiec ja jestem zachwycona taką pogodą. Od września do kwietnia szaro i buro, więc w końcu jest sprawiedliwie i nawet jakby lato miało być chooyowe, to przynajmniej były dwa piękne miesiące

Gość gość
Pracuje w 8 godzin temp 10-12 stooni i kocham jak an dworze jest ciepło .Jak dla mnie moze byc codziennie 30 stopni . W tym roku pierwsza kąpiel w jeziorze zaliczyłam juz w kwietniu :) Kazdy wolny dzień spędzam z rodzina nad jeziorem ..jak dla mnie super.

Gość gość
Ale ja nie mówię że teraz jest za gorąco. Pytam tylko czy Was to nie wkurzalo że z dnia na dzień zrobiło się lato z zimy bo to nie jest normalne

Gość gość
Dla mnie może być tak ciepło cały rok :)

Gość gość
Jest super i oby jak najczęściej taką pogoda.

Gość gość
Nie, nie wkurzalo. Każdego roku może tak byc

Gość gość
Jesteście jakieś zyeby genetyczne. Czarnuchy smoliste. Jak można wolec 40 stopni w słońcu niż 25. To trzeba mieć inny rozum.

Gość gość
17.34 Chyba ty jesteś nienormalne. Niektórzy wola ciepłe dni, niektórzy lubią zimę i śnieg. Co cię boli, że ktoś lubi ciepło i upały?

Gość gość
No jak to, wolec pocenie się i ukrop niż 25 stopni maks.? Niezrozumiale

Gość gość
A ekonomia? W piecach nie palisz za gaz płacisz mniej, ciuszki lekkie, klapki, nie chce sie jeść wiec sie nie tuczysz , okna pootwierane, muzyczka lody na patyku jest fajno.

Gość gość
gość dziś Widzisz, ja za to nie lubie prostych, prymitywnych ludzi, którzy mają zbyt niski intelekt i zbyt wąskie horyzonty by móc pojąć, że ludzie są różni, mają różne potrzeby i upodobania i obrażają wszystko i wszystkich, którzy odbiegają od ich ograniczonego postrzegania świata.

Gość gość
17:47 chcesz to zamieszkaj w chłodni, mnie to wali. Kocham upały, a ty możesz mnie pocałować w moją spoconą doopę

Gość gość
Nie cierpię upałów, moje dzieci również. Jeszcze u dziadków ujdzie, bo są drzewa, trochę cienia, ale w centrum miasta jest paskudnie. Dzieci ciągle zgrzane, z młodszą właśnie pół dnia w domu bo słońce zbyt ostre, wystarczy że trochę przygrzeje i głowa cała mokra, chociaż ma cieniutki, lniany kapelusz. Zresztą u mnie to samo, albo zgrzana i spocona w kapeluszu, albo ból głowy przy nagrzanych ciemnych, gęstych włosach. Uwielbiam temperatury 15-20 st, jak dla mnie mogłoby więcej nie być. Na wiosnę i tak mieszkania już nie ogrzewam, latem za to idą ciągle pieniądze na dzikie ilości owoców i lody.

Gość gość
Kocham wiosnę i jesień, zimy nie cierpię, a lata jeszcze bardziej, więc nie jestem uszczęśliwiona tą pogodą.