Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większkośc kobiet nie chce normalnych facetów

Polecane posty

Gość gość

Zarabiających, nie palących, nie imprezujących, mających pasję, hobby, nie taki facetów chyba z tego co obserwuje odchodzi do lamusa. a wymagania kobiet się zwiększają.. Np. ostatnio byłem umówiony z kobietą, relacja.. bardzo dobra, wspólne hobby, okazało się po czasie że nie szuka faceta. Więc jak tu ufać.

Gość gość
A Ty, Autorze, masz te wszystkie cechy, które wymieniłeś? :)

Gość gość
Marudzisz trafisz na swoją pójdzie jak z płatka

Gość gość
Ja takiego spotkałam. Nie pali nie pije ok zarabia, spotkaliśmy się 3 razy. To było jesienią. Zimno jak cholera a ten na każdym spotkaniu te same krótkie! Spodenki. Twarz bez uśmiechu w ciemnych okularach. Jak podchodzilam do auta to ten stal i patrzył w inną stronę. Kompletnie nie umiał nic powiedzieć ale smsów mi potem wysylal tony. Dałam mu 3 szanse. Gość beznadziejny. Na 3 spotkaniu chyba chciał mnie pocałować ale w życiu bym kogoś tak oslizglego nie dotknęła nawet.

Gość gość
Krótkie spodenki?

Gość gość
Tak i to jeszcze obrzydliwe jakby codziennie w nich chodził bo jemu ciepło. Ja w plaszczu ładnie ubrana pod spodem a ten krótkie spodenki i ten zamyslony ryj za okularami. Żałuję że straciłam czas na taką pokrake ale chciałam z kimś być i nie chciałam skreślić od razu

Gość gość
a czy normalni faceci chcą normalnych kobiet?

Gość gość
Normalny facet to taki przy którym czujemy się dobrze, który umie rozmawiać, przy którym mamy zapewnione bezpieczeństwo emocjonalne, a na dostatek czujemy się spełnione przy nim To,że pracujesz autorze, nie imprezujesz nie musi przyciągać kobiety.

Gość gość
bo niedorajdy uważają się za "normalnych facetów"... proponowałabym więcej samokrytyki.

Gość gość
22.06 dokładnie. I w parze z ich ,,normalnoscia" idzie brak własnego zdania, często mamisynkowatosc, brak poczucia humoru, brak spontaniczności w sobie co czyni go mega nudnym i często ciapowatym facetem.

Gość gość
szukam "normelnego" i znaleźć nie moge :)

Gość gość
tak jestem taki, ubieram się stosownie , czyli ładnie, ale nie wyjściowo, oczywiście gdy ide do teatru czy na jakieś ważne wydarzenie, ubieram się ładnie. Ale na randki chodzę tak żeby czuć się dobrze, ładnie ale nie przesadzam, np. wiadomo że nie pójdę w garniturze na randke.

Gość gość magda
Ogólnie trudno znaleźć normalna dziewczyne jak i chłopaka.

Gość gość
Co wy macie z tymi normalnymi? Normalny oznacza tak naprawdę do bólu poprawny i wcale nie daje gwarancji że będzie dobry w związku. Jak patrzę na "normalnych" ludzi to wiem na pewno ze takie związku nie chce.

Gość gość magda
Nikt nie był i nie jest poprawny ani ideałem.

Gość gość
Bo nie ma jedynego ideału dla każdego człowieka? Co nie znaczy że jakiś Zenek czy Ewelina nie będą dla kogoś ideałem. Pierdolicie że nie ma ideałów, bierzecie byle kogo a potem każdy płaczę o boże dlaczego mam taki chujowy związek. No właśnie dlatego że nie wierzycie w ideał. Ale dla WAS. Czaisz?

Gość gość
Tak szczerze to wy baby nie nadajecie się do niczego,wymagania macie z dupy a nic od siebie nie dajecie...

Gość gość
A ja jestem normalna i fajna, ale mam dwoje malych dzieci i juz jestem na przegranej pozycji

Gość gość
gość wczoraj szukam "normelnego" i znaleźć nie mogę x proponuje najpierw nauczyć się pisać

Gość gość
NORMALNI mezczyzni juz dawno sa w zwiazkach. Faceci z problemami dalej czekaja na nie wiadomo co.

Gość gość
"gość wczoraj Zarabiających, nie palących, nie imprezujących, mających pasję, hobby," Takich kolegow mam w pracy, wszyscy sa juz dawno zajeci, wiec nie wiem o co ci czlowieku chodzi?

Gość gość
gość wczoraj bo niedorajdy uważają się za "normalnych facetów"... proponowałabym więcej samokrytyki. x jest grupa facetow, ktorzy tylko gapia sie i nic nie robia by kobiete znalezc a potem belkocza ze zadna ich nie chce bo sa "normalni" ha ha ha ha :D

Gość gość
gość dziś gość wczoraj bo niedorajdy uważają się za "normalnych facetów"... proponowałabym więcej samokrytyki. x jest grupa facetow, ktorzy tylko gapia sie i nic nie robia by kobiete znalezc a potem belkocza ze zadna ich nie chce bo sa "normalni" ha ha ha ha smiech.gif x obracasz się w takiej grupie to masz tylko takie zdanie. Ale rozumiem że ty królowa persefona? :D

Gość gość
wczoraj no właśnie, miałam z podobnym "normalnym" do czynienia, a nawet jeszcze gorszym...i co z tego, że był "spokojny, pracował i nie imprezował", jak wiele innych negatywnych cech miał

Gość gość
trochę wysiłku by znaleść normalnego a nie ciapę, przykro mi ale ten facet nie był normalny, jak widać lubicie ciapy, dlatego ciesze się z singielstwa , oby jak najdłużej. :)

Gość gość
To prawda, że wybrakowani faceci uważają się za normalnych. Czy umiarkowanie w piciu to taki wyczyn? Albo pracowanie? No wow!

Gość gość
Za to wy co chwila do klubu , papierosy, alkohol, i ubieganie się za lansiarzami , bo przecież takich uwielbiacie, kasę pokarzą wy od razu podniecone.

Gość gość
a wy placzki tylko siedzicie przed komputerem i czekacie az wam kobieta zapuka do drzwi

Gość gość
ofermy zyciowe ktore boja sie mordy otworzyc do kobiety beda biadolic ze ich kobiety nie chca a cho.oj zrobili by kobiete znalezc, dalej siedzcie na kafe i spamujcie, na pewno kogos znajdziecie