Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smiesza mnie idiotki , ktore mysla ze kp to napoj boga

Polecane posty

Gość gość
Na tradzik niemowlecy albo rozne wysypki tez jest dobre wystarczy kilka razy posmarowac i znika

Gość gość
Na odparzenia na dupcie też stosowałam i na potówki.

Gość gość
Nie, pokarm ludzki, to nie pokarm bogów, to pokarm ludzi, tych najmniejszych ludzi. Tak jak pokarm swinski dla świnek, krowi dla cieląt, koci dla kociąt. A czy ktoś woli karmić ludzkiego oseska krowim czy szczurzym mlekiem, to nie moja sprawa. Każda mama wybiera sama, co daje dziecku. Poza tymi sytuacjami, gdy matki nie mają wyboru, muszą karmić sztucznie i koniec. Cała reszta ma wybór, wiec o co chodzi?

Gość gość
A co do leczenia raka, tak są badania nad tym, że ludzki pokarm walczy z rakiem mózgu i jelit. Są w necie artykuły na ten temat.

Gość gość
Nie. Nie leczy. I nie pierdol głupot, bo w tej chwili obrazasz ludzi chorych na raka. Nie masz pojęcia co to jest, jaka to straszna choroba więc nie otwieraj swojej głupiej gęby i nie pierdol że mleko leczy raka! BO KURWA NIE LECZY. MÓZG SOBIE WYLECZ, BO JESTES GŁUPIA ŻE AZ ŻAL.

Gość gość
Rak to nie choroba tylko odpowiedz organizmu zmeczonego syfem jaki w niego sie wklada od najmlodszych lat, poczawszy od mleka mm. Tak, pokarm matki jest niezastapiony i mozesz jedna z druga sie zesrac i zakladac co chwila te durne tematy, a i tak tego nie zmienicie.

Gość gość
Rak to CHOROBA i wcale nie tylko jest odpowiedzią na zły styl życia bo są geny odpowiedzialne że powstawanie komórek rakowych.nie odzywaj się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia. Przestaną pisać głupoty, zamknij durna gębę i się ciesz że tego gówna nie masz. Masz tupet kretynko

Gość gość
Ludziom który piszą głupoty że mleko matki lecz raka i że tak to nie choroba życzę żeby sami zachorowali, ciekawe jak długo trwałaby ich terpia mlekiem z cycka.

Gość gość
ja co prawda kp, ale rozumiem, że ktoś chce karmić mm. Nic mi do tego, jego wybór. A większej głupoty, że od mm może rozwijać się rak nie słyszałam. Panienka twierdzi, że to z syfu, to niech nam wytłumaczy skąd rak bierze się u malutkich dzieci, nawet tych kp?

Gość gość
Zdrowsze z całą pewnością będą, bardziej niż te które są karmione mlekiem krowim przeznaczonym dla cielęcia a nie czlowieka :) bo pewnie zdajesz sobie sprawę że mieszanki sztuczne są krowim mlekiem? Natomiast z tą intelignecją to przesada. To jednak w 90% kwestia wychowywania oraz genów https://www.tatento.pl/a/184/karmienie-piersia-dlaczego-warto

Gość gość
Co za bzdura, mieszanki mm nie sa krowim mlekiem! Co niektóre tutaj to serio powinny mieć zabrany dostęp do internetu albo rozsiewane takich bzdur powinno być karane grzywna.

Gość gość
Mnie też śmieszą! Najmądrzejsze, wszechwiedzące mamuśki! A tylko zwróć uwagę, powiedz coś, o matko! Zeżrą cie żywcem!! Uważają, że są święte, idealne, nie dadzą sobie nic powiedzieć. Święte krówki. Wywalają piersi gdzie popadnie i zadowolone. Dla nich to normalne, wręcz uważają że spełniają chyba jakąś super misję heh a nie widzą, że niektórzy po prostu nie chcą na to patrzeć i nie chcą tak karmić. One chcą, Ty nie. I to całkiem normalne, każdy ma swoje zdanie. Tak jak patrzysz na matkę karmiącą butelką i jest to ok, tak patrzysz na karmiącą piersią i jednak jest coś w tym takiego, że niektórzy są zwyczajnie na NIE i tyle. Nakarm w domu i nie karz innym patrzeć na twoje cyce.

Gość gość
Gosviu z 13.14 Jak nie podoba ci się kp to mam dla ciebie genialne rozwiązanie. Ponizej swojej glowy masz cos, co sie nazywa szyja. Jak widzisz matke kp, to uzywasz tej czesci ciala w sposob następujący, przekrecasz szyje w druga stronę odwracajac swój głowę oraz wzrok i SZOK juz nic nie widzisz i zadowolina idziesz w swoja strone. Czy go nie genialne, jak cialo czlowieka działa? Jak byś zaczęła też uzywac swojej glowy, to na takie genialne rozwiazanie sama byś wpadła. Serio to nic trudnego. Odwracasz głowę i idziesz dalej. Wielie razy to robilas np widząc zebraka albo grupe młodzieży pijacej piwo w parku. Powodzenia.