Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAcet ktory nie przyklada sie do niczego wszystko zawala

Polecane posty

Gość gość

jaka czeka mnie przyszlosc z kims takim?Jestem zalamana ze coraz wiecej takich rzeczy wychodzi.Facet w wieku 35 lat.A mnie od srodka wszystko zzera.Bezradnosc , ogromna zlosc i zal.Ciagle klamie, mowi jedno robi drugie.

Gość gość
po co tkwisz w takim zwiazku?? wez go kopnij w tyłek, nie zmienisz juz takiego starego chłopa

Gość gość
Niedojrzaly i nie odpowiedzialny gosc.Dzis przylapalam go na klamstwie.Tzn. i tak sie wypieral.Wmawaiajac mi ze to nie prawda z ze tak nie jest.Chodzi o prace ze zawalil, ze kolega powiedzial ze jesli tego nie ogranie do poniedzialku to zglosi to.a mi wpieral ze jest ok.Czyli kolejne klmastwo.do zadnej pracy sie nie nadaje, w zyciu bierny.Nic a nic sie nie stara. nawet jak o tym mowie z co mnie boli- po nim to splywa.Powie ze mnie kocha- to puste slowo.Bo jak sie kocha to sie stara, robi wszystko ze ta 2 strona nie cierpiala.A ja cierpie coraz bardziej.Mma w glowie 1- poczucie zmarnowanych kilku lat na cos co nigdy nie bedzie mialo przyszlosci.Ciagle jestem zla, rozstrzesiona.Bo niewiem co przyniesie kazdy dzien.Co sie zlegop stanie.Tak na dluzsza mete nie da sie zyc.łzy mi same z oczu leca.

Gość gość
jj

Gość gość
A co ty liczysz ze facet ma ci wszystko zapewniac?. Sama sobie zapewnij a jak nie pasi to won i po sprawie. Dobrze ze nie mam zadnej baby i nie zamierzam miec. Zyje jak mi pasuje i mam swiety spokoj z egoistkami.

Gość gość
bo to jest rola raceta by kobieta przy nim czula sie spokojnie i bezpiecznie. a nie kazdy dzien hustawka.Niewiem co przyniesie nowy dzien.ile tak mozna zyc?

Gość gość
gdyby kurwa przynosil dziesiec tysiecy na miesiac to nagle bylby najwspanialszy.

Gość gość
Haha przypomnę Ci to fiutku jak za jakiś czas przygruchasz sobie jakąś Balbinke i za rączkę będziecie się prowadzać

Gość gość
wiec się rozstańcie i po kłopocie. Teraz to norma.

Gość gość
Jaszczurek się zdenerwował i kurwami operuje :)

Gość prawi 124
gdyby k**wa przynosil dziesiec tysiecy na miesiac to nagle bylby najwspanialszy. taki by nawet na nią nie spojrzał ..

Gość gość
tu nier chodzi o kase. a o odpowiedzialnosc i dokjrzalosc. troske i wspracie w zwiazku. ja od rana nie moge sie uspokoic.bo wiem ze i tak nic sie nie zmieni. ciagle gada to samo a zmian zadnych nie widac. jak niby dorosly 35 letni facet nie potrafi nawet sam zadbac o swoje sprawy. wszystko jak leci zawala.

Gość gość
Coś bym powiedziała, ale nic mnie to nie obchodzi.

Gość gość
do niego nic nie docera.mozna mowic a i tak robi wszystko po swojemu- zyli zle.nawet nie ma poczucia w sobie konsekwencji swoich zachowan. jak mozna byc w zwiazku i miec w dupie co czuje 2 strona.??????

Gość gość
Oj tam oj tam. Może jest dobry w łóżku i elegancko obrabia pieroga.

Gość gość
Nie wiem dlaczego masz w dupie co czuje Twój facet.

Gość gość
jaki seks? wogole go nie ma.

Gość to nie autorkrkakaa
on ma w dupie nie ja.

Gość gość
Nie ma seksu ?

Gość gość
Chodz do mnie autorko. Bedzie seks i wszystko bedzie.

Gość gość
jak z kims takim isc do lozka no jak? nigdy w zyciu nie czulam sie tak zle psychicznie. moizna sie zdziwic jak mily i spokojny facet moze dorpwadzic kobiete do takiego stanu pscyhicznego.

Gość gość
ucieklabym, gdzies sie schowala.przed tym chorym czlowiekiem.

Gość gość
kkk

Gość goscina
mam podobnie. Facet 35 lat. Wykształcony, niebrzydki, inteligentny, ale wiele rzeczy pozawalał. Fundował mi huśtawkę nastrojów - potrafiło byc cudownie, a za chwilę źle. Nieustannie mnie o coś podejrzewał i był zazdrosny. Sam często gdzieś wyjeżdzał, imprezował i nie widział w tym problemu. Aktualnie, po rozstaniu, jestem załamana i próbuję wrócić do równowagi życiowej.

Gość gość
ja mam r\wrazenie ze jestem z debilem. do niego nie dociera ze nie chce z nim byc.ze nic juz sie nie zmieni.

Gość gość
co chwile wychodza to nowe klamstwa.co sie uspo0koje to znow nerwy. ile mozna to znosic?

Gość gość
Daj mu spokoj szkoda chłopa. Nikt nad jakas babą nie bedzie latał jak debil. To już nie te czasy.

Gość gość
jak nie masz nic do powiedzenia to wypad.

Gość gość
głupie prowo.