Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca za granicami I w Polsce..

Polecane posty

Gość gość

Interesuje mnie jak duzo mozna odlozyc badz zarobi w polsce i za granicami i jak jest u was.. ja na pobycie w niekczech 7 lat odlozylem jakies moze 15tysiecy euro czyli z 60tysiecy zlotych ale jem dobrze , wydaje na gry , ciuchy silke basen.. jedynie w niwmczech korzystam iz mieszkam w duzym miescie i nie wydaje wkoncu kasy na auto.Kupno naprawy.. tymbardaiej ze od niedawna jestem z kobieta ktora auto ma.. mieskzanie wynajmuje w de... i tak mysle ze moglbym miec wievej odlozone ale z drugiej strony w polsce nie mialbym nic.. bo nawet jakbym zarabial po 4 tysiace to w Polsce zawsze szlo mi okropnie duzo na zycie. Chodzi mi o aspekt finansowy.. komentarze ze lepeij byc w polsce bo tam multi kulti wezmy wobiw podarujmy interesuje mnie aspekt materialny a niw pobudki prywatne czy bezpieczenstwo..

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrej pracy w Niemczech ale boisz się jechać w ciemno to skontaktuj się z biurem firmy www.certuspolska.pl . Pośrednictwo pracy, które oferuje Certus Personalservice GmbH pozwoliło już wielu osobom zrealizować marzenia i bez komplikacji zmienić miejsce zamieszkania dało szanse współpracować z wiarygodnymi pracodawcami.