Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oby szlag trafił pisowców za tych niepełnosprawnych

Polecane posty

Gość gość
cholery katolickie pisowskie, tu się niby modlą do boga a tu krzywdzą innych, jebańce katolickie

Gość gość
Bla, blaa, blaaaaa. Ulalala. Nie zesrajta sie

Gość gość
do gość dziś - szmato obyś została leżącą roślinką, i wtedy będziemy mówić b la bla bla

Gość gość
Wyznawcy Pisuaru są gotowi opluć i zwyzywać każdego kto może zagrozić notowaniom, nawet niepełnosprawnych i ich matek nie oszczędzą. Matka niepełnosprawnego ma się tłumaczyć z tego, że ma czyste włosy i nie brak jej zęba na przedzie, a na wakacje z dzieckiem nie ma prawa jechać czy do teatru z nim iść, bo to fanaberia. Co tam, że na ochronę i leczenie chorego kolanka Kaczyńskiego partia przewala grubą kasę. Na to pieniądze być muszą, bo bez słońca narodu te szaraczki partyjne nie wiedzą czy wolno im podjąć decyzję o samodzielnym wyjściu do kibla.

Gość gość
Tak naprawdę nikt przez te lata nic nie zrobić dla niepełnosprawnych.Żaden rząd nie zrobił w zasadzie nic żeby ułatwić im życie.Wycierają sobie nimi tyłki na czas wyborów albo będąc w opozycji i tyle.Wałęsa to już w ogól dno dna.Po kiego grzyba tam poszedł żeby poskarżyć się na swój ciężki los że żona wydaje więcej nić on zarabia :/ Powinny powstać dzienne domy opieki gdzie mogliby spędzać czas,mieć rehabilitację .Matki takich dzieci mogłyby wtedy iść do pracy albo odpocząć.Wiadomo że są niepełnosprawni którzy sobie świetnie radzą ale nie dotyczy to niesprawnych intelektualnie.

Gość gość
DPS za m-c 5200 Oni mają niecaly 1 tysiąc. Porównanie widać gołym okiem.

Gość gość
Ja tez widze, ze ta partia jest chora. Nie wiem, moze zrobiła cos tam pozytywnego, ale coraz b mnie przerazaja. Z nadmiaru czasu wczoraj oglądałam TVPIS czyli wiadomosci. Gadali o Opolu i róznych bzdetach, a ten słynny wypadek na zakopiance ledwo wspomniany. Na TVn i innych stacjach to była pierwsza wiadomosc i duzo poswięcono czasu. Ich propaganda jest na taka skale, ze nawet sie boja mówic o wypadkach, tak kraj ma byc przedstawiany, zupełnie jak w komunie. Niedługo w pogodynce będą sie bali zapowiadac deszcz

Gość gość
Tiaa, i niedługo będziemy jezdzic samochodami elektrycznymi, mieć stacje kosmiczna badawcza, wielki port lotniczy. To pomysły premiera.Kto na to wszystko zapracuje ?! chyba ci co dziś biora 500+ będą je dożywotnio spłacać.

Gość gość
gość dziś Jak widać w tym temacie nie tylko wyznawcy pisu opluwają innych. PS. Zaraz pewnie się dowiem,że jestem szmatą albo małpą jak potrafisz wyzwać niektórych w innych tematach,ale nie rusza mnie to ,ponieważ to tylko świadczy o tobie.

Gość gość
precz z małpami pisowskimi

Gość gość
Ciekawe co powiedziałaby autorka gdyby rząd jednak pomógłby rodzicom niepełnosprawnych. Pewnie też byłoby źle, bo to w koncu pis.

Gość gość
sorry, ale co ty chcesz od cytowanego posta? przecież tam nie ma zadnego chamstwa,ublizania,hejtu tylko najszczersza prawda posana prostym językiem. Chyba czytamy dwa różne tematy.

Gość gość
18'45 pomógł ,mówisz ? to obowiązek wspierać najsłabszych i całkowicie zależnych od checi i siły opieki innych.