Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy karmiąc piersią schudnę?

Polecane posty

Gość gość

jw. Któraś z was chudła kp?

Gość gość
Ja niekoniecznie. Schudlam trochę, potem waga sie zatrzymala i spadala przez kolejny rok baaardzo powoli. Tak mialam przy 2 dzieci.

Gość gość
znam 2 kolezanki ktore wrecz przeciwne bo sie roztyly,a ja na poczatku schudlam, bo unikalam slodkiego i smazonego ,ale waga w dol dopiero poszla jak przestalam karmic

Gość gość
ja czytałam z nudy wiele tematów o tym, i wiekszosc ludzi wrecz tyje, moze to z braku ruchu, bo to uwiązuje w domu. ale trzeba miec na uwadze tez inne skutki, np. moga sie pozypac zęby, i pewnie wiele innych, dziwię sie, dlaczego jak dziecko sie urodzi to tylko ono wazne, a ta kobieta to juz na smietnik?

Gość gość
Ja w ciąży przytyłam 10 kg a karmiąc schudłam ok 20 kg. Niestety jak skonczyłsm karmic to przez rok 6 kg przytyłam. Jak sie skonczy karmic to trzeba mniej trochę jeść. Ja niestety tego nie zrobiłam

Gość gość
W ciąży przytyłam 20 kg. Karmię piersią już dziewiąty miesiąc (6 miesięcy WYŁĄCZNIE piersią) i aktualnie ważę 2kg więcej niż przed ciążą. Tak więc samo kp raczej nie jest magicznym sposobem chudnięcia :p

Gość gość
ja jak tylko zaczęłam karmić w 2 miesiące schudłam z 58 do 50, waga mi stała przez całe karmienie(prawie 2 lata), niestety zaraz po odstawieniu zaczęłam tyć i tak w 3-4 miesiące utyłam do 62 :( , gdybym wiedziała ze tak będzie bardziej bym się pilnowała. Autorko tak więc zależy ile jesz, jeśli jesz dużo wiadomo że nie schudniesz, natomiast jeśli jesz zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem kalorycznym sprzed ciąży na pewno schudniesz