Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go ocenić ? czy któraś z was by z nim była ?

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w moim sąsiedzie jest to dziwny jakiś typ mieszkam na jednym z bydgoskich osiedli mieszkam od dwóch miesięcy w bloku mieszkaniu otrzymanym po babci naprzeciwko mnie mieszka facet tzw dresiarz na pierwszy rzut oka jest to dziwny typ wygląda na to ze jest uzależniony od brania dragow na początku nie mówiłam mu nawet dzień dobry ponura twarz pewna sąsiadka powiedziała mi ze jest on samotny i ze lata wstecz uzadżal tu burdy przed blokiem jak był jeszcze malolatem sąsiedzi nie mają o nim dobrego zdania raz szłam z koleżanką on siedział obok bloku na murku powiedziałam mu cześć on mi odpowiedział zapytałam go kim jest gdzie pracuje powiedział mi ze rozwozi chemie na zlecenia Powiedziałam mu ze mówią o nim tu straszne rzeczy zapytałam jak to było on mi opowiedział o szamotaninie sprzed 3 lat za którą siedział mówił ze ludzie go ru bardzo pomowili żebym nie oceniała ludzi których nie znam opowiedział jeszcze o swojej pasji do motocykli która też ja mam fajny się taki wydaje delikatny prawdziwy nie jest jakiś nerwowy siedzi często sam w domu ma kota mówił co widzę ze bardzo lubi zwierzęta dzisiaj widziałam go z jakimś kolesiem przechodził zagadał tak fajnie uśmiechnięty zaprosił mnie na kawę . Sprawia on wrażenie takiej osoby skrzywdzonej przez życie na ten drugi rzut oka jest fajny po prostu fajny Co robić ? .

Gość gość
Iść na kawę jeśli masz ochotę.

Gość gość
17: 22 niby tak ochota jest wiesz co mnie gryzie nie potrafię tego dobrze opisać ale on ma oczy jak by był z innego świata prawda jest taka ze siedząc z nim przy jednym stole będę się czuła tak jak bym usiadła naprzeciwko czegoś co jest żywe a nie mówi nie je nie pije Sprawil wrażenie jakie sprawił Ale te plotki o nim są straszne znam go z 3 tygodnie i nie mam za dużej ochoty ubiór mówi sam za siebie nawet jak by założył nową skure i podjechał ferrari dalej by budził to coś któraś z was zadała się kiedyś z takim typem po to poruszyłam ten temat ciekawa jestem czy jest więcej takich histori .

Gość gość
Zaproś go na współlokatora to się dowiesz co to za ptaszek. Tyle że może być trudno pozbyć się takiego partnera.

Gość gość
17:34 znam historie gdzie facet na sile się wprosił do kobiety na 20lat zrobił jej dziecko szantarzowal ja potem ze nie da jej na utrzymanie ptaszek jak ptaszek gorzej ze musiałabym słuchać tego nie ich rapu tps lolek dejawu i rpk co już mam od 7 nad ranem za ścianami .