Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekne kobiety zawsze wygrywaja walke z tymi brzydszymi.

Polecane posty

Gość gość

Zawsze.Te brzydsze moga tylko byc opryskliwe albo obgadac za plecami...ale doskonale wiedza,ze juz przegraly :)

Gość gość
Stad ta ich frustracja.

Gość gość
Up :)

Gość gość
a moim zdaniem wygrywają łatwe i wygadane ja jestem niby ładna (nawet obcy ludzi pewnemu facetowi mówili "ładną ma pan dziewczynę" choć nie byłam jego dziewczyną) ale mam taki defekt, że z seksem czekam bardzo długo, musze zaufać, no i mu już sie nie chciało czekać wiec pobiegł do brzydszej (nie mówię tego złośliwie, bo on sam takie ma o niej zdanie) poza tym jest przebojowa, a ja nie jestem ona wie jak postepować z facetami, wymaga a ja nie stawiam wymagań i jestem nieśmiała

Gość gość
autora zatkało

Gość gość
Niestety nie zawsze, np. jak taka brzydula rzuca innej z zazdrosci lody pod nogi, to czasem wygrywa np. rozpuszczajac plotki na ta pierwsza

Gość gość
brzydkie mają w poprzek a ładne nie robią kupy .

Gość gość
gość dziś autora zatkało x Jestem autorka i co mnie niby mialo zatkac ?

Gość gość
gość dziś Niestety nie zawsze, np. jak taka brzydula rzuca innej z zazdrosci lody pod nogi, to czasem wygrywa np. rozpuszczajac plotki na ta pierwsza x Jesli one rozpuszczaja falszywe plotki i okaze sie,ze to klamstwa to ta brzydka sama sie wtedy skompromituje na wlasne zyczenie :) Slyszalas o przyslowiu klamstwo ma krotkie nogi ?

Gość gość
Takim znanym przykładem jest książe Karol który rozwiódł się z Dianą dla Kamili, ale autorka jest ograniczona i niereformowalna.

Gość gość
Ja jakoś jestem piękna, co potwierdza wiele osób, a niejeden facet wolał dziewczynę, która była brzydsza ode mnie.

Gość gość
gość dziś Takim znanym przykładem jest książe Karol który rozwiódł się z Dianą dla Kamili, ale autorka jest ograniczona i niereformowalna. x Ooo juz zaczyna sie ublizanie.Ulzylo ? :)

Gość gość
jak facet kretyn to wygrywa ta co od razu daje ciągnie i takie tam.

Gość gość
gość dziś Ja jakoś jestem piękna, co potwierdza wiele osób, a niejeden facet wolał dziewczynę, która była brzydsza ode mnie. x Moze przy tobie mieli kompleksy ?

Gość gość
Do 15:04 sprawdz w słowniku znaczenie słowa ubliżanie

Gość gość
Nie chodzi tylko o facetow.Ale facet zawsze sie ogladnie za ta ladniejsza,fakt.Piekne laski maja ogolnie latwiej w zyciu,wiecej perspektyw.A roznoszenie marnych plotek przez brzydule i ich chamstwo tego nie zmieni.

Gość gość
Piękne kobiety wygrywają, owszem, są chętne, gotowe na wszystko dla chłopaka, a on robi wszystko, by pochwalić się przed kumplami laską, by się zabawić, wyszumieć... a ile z tych pięknych zostaje żonami? Matkami jego dzieci? Wybierając żonę, są już inne kryteria, nie uroda jest najważniejsza... Inteligentna, mądra, zaradna wygrywa, nie jest chwilą, bierze wszystko

Gość gość
wygrywają wyszczekane prostaczki i bezczelne tupeciary

Gość gość
Do 16:40 opisałas właśnie autorkę

Gość gość
"gość dziś Takim znanym przykładem jest książe Karol który rozwiódł się z Dianą dla Kamili, ale autorka jest ograniczona i niereformowalna." Uroda jest ważna. Oczywiście znajdą się tacy jak książę Karol, którzy będą woleć brzydką kobietę niż piękną, ale większość facetów woli piękne. Tyle jest gwiazd, np. książęta William i Harry czy też Robert Lewandowski, którzy mają piękne żony. Facet, który ma wybór między brzydką a piękną nie wybierze tej pierwszej. Uroda co prawda to nie wszystko, ale jeżeli dziewczyna ma piękne wnętrze, a zewnętrze brzydkie, to też nie jest wszystko, bo wszystko to jest uroda+charakter. Także te brzydule co są fajne z charakteru nie powinny być dumne, myśląc sobie, ze są lepsze, bo nie są.

Gość gość
Pewnie, że uroda się liczy, bo w przeciwnym razie Pan Bóg nie obdarzyłby największym pięknem Maryi i sam nie byłby najpiękniejszy. Tak więc nie tylko charakter jest ważny, bo wygląd zewnętrzny też.

Gość gość
Lewandowska akurat była bardzo brzydka zanim stała się znana, Robert ją dofinansował i teraz jest piękna ;)

Gość gość
Lewandowska piękna? Co najwyżej przeciętna. Już nie wspominając jak wyglądała gdy jeszcze hajsu nie miała.

Gość gość
Według wielu ludzi Lewandowska ma urodę.

Gość gość
"Wybierając żonę, są już inne kryteria, nie uroda jest najważniejsza... Inteligentna, mądra, zaradna wygrywa, nie jest chwilą, bierze wszystko" Jeżeli jednak taka jest brzydka, to nic nie zdziała, choćby miała w najwyższym stopniu te cechy, które wymieniłeś.