Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans na dobrego, intelientnego męża

Polecane posty

Gość gość

Inteligentni faceci zarabiają przynajmniej 10 000 i zawsze szukają kobiety, która albo pochodzi z zamożnej rodziny albo sama dużo zarabia. Niestety ale inteligencja koreluje z zarobkami

Gość gość
Znam takiego który wziął biedna jak mysz kościelna i są razem od lat. Gówno nie prowo.

Gość gość
Rzadko się to zdarza, musiała byc piekna, skromna i religijna

Gość gość
Tak. Bardzo :D

Gość gość
inteligentni ludzie potrfią zarabiac pieniadze i raczej nie klepią biedy. nie ma w tym chyba nic dziwnego

Gość gość
Niestety, potwierdza się moja obserwacja, faceci którzy zarabiają mniej niż 7000 to głąby, na niczym się nie znają, są chamscy i głupi.

Gość gość
Mam kolegę kardiologa, normalny, szuka miłości, gdyby nie to że mam męża to bym się rzuciła, tylko nieśmiały. Sam nie potrzebuje pieniądzy kobiety, bo on w 10 dni ma te Twoje 10 000. Kardiolog inwazyjny, kochany człowiek, walczący o pacjenta, uwielbiany przez swoich pacjentów

Gość gość
Ja jestem inteligentny i zarabiam do 1000 własną działalność :) wcale nie trzeba być inteligentny by zarabiać 10000 znam dwa przypadki kierowcy tira głupi jak but cham i prostak lobuz i drugi fotograf ślubny też nawet nie umie gadać a wystarczy że zrobi co tydzień ślub zdjęcia i ma ponad dyche ;)

Gość gośćchufladka
Ale piepszycie az oczy bola... Inteligentni faceci zarabiają przynajmniej 10 000 Znam wielu ktorzy zarabiaja z trudem polowe tego. Znam tez wielu ktorzy zarabiaja duzo wiecej a z inteligencja maja niewiele wspolnego.

Gość gość
Moj zarabia 5000 i jest debilem. Cale dnie siedzi przed kompem, nie odzywa się, w łózku do bani, gbur, cham, idiota.

Gość gość
Nie mam szans na dobrego, intelientnego męża Inteligentni faceci zarabiają przynajmniej 10 000 x Według Twojej logiki, Autorko... skoro przyznajesz się, żeś biedna.... i skoro inteligentni zawsze = bogaci... to znaczy, że jesteś nie tylko biedna, ale i głupia :D Wniosek oczywisty - żaden inteligentny facet nie weźmie sobie głupiego pustaka. Idź lepiej pracować nad sobą, to może pojawią się szersze możliwości. Powodzenia.

Gość gość
Ja znam 3. Trzynastego mitomana który z pusiojada wpadł w fazę byznesmena przedsiębiorcy.

Gość gośćchufladka
dziś Niestety, potwierdza się moja obserwacja, faceci którzy zarabiają mniej niż 7000 to głąby, na niczym się nie znają, są chamscy i głupi. X Powinnos pozdrowic wszystkich nauczycieli ignorancie. Kto cie wsial i ppdlewal? :)

Gość gość
Według Twojej logiki, Autorko... skoro przyznajesz się, żeś biedna.... i skoro inteligentni zawsze = bogaci... to znaczy, że jesteś nie tylko biedna, ale i głupia smiech.gif Wniosek oczywisty - żaden inteligentny facet nie weźmie sobie głupiego pustaka. Idź lepiej pracować nad sobą, to może pojawią się szersze możliwości. Powodzenia X Nie do końca, kobiety w ogóle mało zarabiają, nawet w dobrych zawodach. Jest dyskryminajca płciowa.

Gość gość
Jak widać po tym kardiologu są :)

Gość gość
dziś no mowie ze ja zarabiam tysiąc złotych i jestem inteligentny a znam odważnych debili co zarabiają 10x więcej po prostu wybrali inny zawód

Gość gość
Powinnos pozdrowic wszystkich nauczycieli ignorancie. Kto cie wsial i ppdlewal? X Nauczyciele są madrzy? Chyba kpisz. Mądrzy ludzie nie zajmują się nauczaniem

Gość gość
I to jest właśnie sedno sprawy.

Gość gość
Jest dyskryminajca płciowa. x Jak długo jeszcze będziecie waszą nieudolność tłumaczyć tą śmieszną dyskryminacją? :D:D

Gość gość
To znowu tak od zazdrości itp

Gość gośćchufladka
Popracuj nad slownictwem bo zapewne myli Ci sie ktos mądry z kims operatywnym lub przedsiebiorczym. Nie powiem ze nie wierze w to iz trafilas na niezbyt madrych nauczycieli... pech i wyjatek czyniacy regule ;)

Gość gość
dziś już dawno planowałem firmę jak zmienia przepisy co chcesz??? taki miałem plan najpierw szkoła później sprzedaż własnych gratow później firma nigdy nie planowałem etatu...

Gość gość
20:50 Jestem kobietą, jestem programistą, zarabiam ok. 12tys / mc... Moja znajoma otworzyła własną działalność i kasuje ponad 20tys / mc Moja druga znajoma w agencji reklamowej przegoniła wszystkich facetów i ma 8-9tys... Przykłady jak najbardziej autentyczne. Także wiesz... z tą ''dyskryminacją'''... itd, daj spokój ;)

Gość gość
dziś to prawda są nauczyciele milionerzy którzy lubią sobie dorobić nsuczaniem książką kolejne miliony złotych

Gość gość
Ja nie jestem programistką, nie interesuje mnie to nawet. W moim zawodzie nawet facetom jest trudno się wybić, poza tym kręcą mnie ścisłowcy, fizycy, itp.

Gość gość
Właśnie inteligentni zarabiają mniej. Najwięcej zarabiają prymitywne i glupie jak but cwaniaki, które dorobiły się dzięki cwaniactwu, braku wyobraźni i pewności siebie od cyklu na metanabolu. Z racji, że Bulandia to typowa wschodnia dzicz to panuje tutaj powszechny kult cwaniactwa, buractwa, mułów, siły i ciemnych interesów, a polskie buraczane dziolchy lecą na takich misiów co podpalają budynki dla ubezpieczenia, sprowadzają powypadkowe fury i zatajają przebieg itd. No, ale przecież żadna ci nie powie : "Szukam dla wygody cwaniaka który kręci grubą kasę" tylko powiedzą że to "inteligentny ogarnięty facet" a jacy inteligentni są to widać po tym jak gadają o dupach, meczach, siłce i autach. Inteligentny to jest mój kumpel inżynier który ma 25 lat i robi za 2300 złotych u wyzyskiwaczy, za których on musi myśleć a oni są cwani i pewni siebie.

Gość gość
Facet który zarabia ponad 10 tysięcy szuka biednej i głupiej, żeby mu dzieci wychowywała i trzymała pysk na kłódkę, kiedy on będzie dupił prostytutki.

Gość gość
Lekarz najlepszy dziewczyny, a nawet nie ma co się zastanowiać, nawet nie wiecie ile oni zarabiają, programiści to im mogą buty czyścić

Gość gość
21:05 trafne i życiowe podsumowanie tego wątku

Gość gość
Jestem bardzo inteligentny i zarabiam 1500zl :-D