Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko debile zaklocaja cisze nocna imprezami bo nie stac ich na klub

Polecane posty

Gość gość

Kurva wlasnie jakies tumany halasuja, bo ich nie stac na wyjscie do klubu, za imprezy w bloku powinny być kary, zwłaszcza po ciszy nocnej

Gość gość
Skąd ja to znam...

Gość gość
Ka zawsze dzwonię na policję

Gość gość
Witaj w klubie, ja za oknem mam w tej chwili też wrzaski i muze na voll, ale tak się bawi elita nowobogacka: lekarze, adwokaci i policjanci, impreza u nich trwa przeważnie do 1-2 w nocy.

Gość gość
Żeby to jeszcze głośna muzyka... Gorsze są chyba nocne rozróby pijaków wracających z imprez, wrzaski i gwizdy nawalonych jak stodoła gowniarzy i to w środku nocy...

Gość gość
A ja nie wiem kim sa ci ludzie z zawodu, w większości to faceci, trochę gimbusow. Kobiety zwykle sie kulturalnie bawią, obejrza film, posluchaja muzyki, napija sie wina, poplotkuja i spac albo do klubu, a faceci jak dzicz :O

Gość gość
Ostatnio mialam pod oknami w środku nocy taka jazdę w wykonaniu pijanej gowniarzerii, niestety prym w darciu ryja wiodla jakas laska, po bogactwie slów mozna bylo mniemać, ze bez szkoly... Także kobiety takie spotkać mozna, pytanie tylko, czy to wciąż kobiety ;) czy juz zwykla... Aa, powstrzymam się:)

Gość gość
gość dziś akurat nie zgodzę się, że to kobiety bawią się kulturalniej, niedaleko mnie jest sala na imprezy jeśli tam kogoś słychać to w 90% są to babskie wrzaski, piski i śpiewy.

Gość gość
Kobiety powinny mieć zakaz picia alkoholu i wychodzenia z domów po 22.

Gość gość
Są kobiety, które potrafia zachować umiar, nie upijają sie jak ostatnie swinie i wstawione nie zachowują się skandalicznie, wiec bez generalizowania... Ale faktem jest, ze nawalonych wywłok na imprezkach i ulicach nie brakuje

Gość gość
To, że ktoś jest lekarzem, nie znaczy, że nie zdarzy mu się przesadzić z alkoholem i gdzieś nie zaliczy zgona. Alkohol każdego sponiewiera, dlatego trzeba wiedzieć na ile można sobie pozwolić, żeby potem gdzieś nie leżeć jak nasz sąsiad po spotkaniu klasowym

Gość gość
Teraz wszelkie imprezy przeniosły się na tarasy i do ogródków przy domach, a to też jest upierdliwe. Nocne dyskusje przy grillu u sąsiadów z każdej strony. Najwytrwalsi tak do czwartej rano potrafią siedzieć

Gość gość
A ludzie jak te barany boja sie zareagować :/ z jednej strony slusznie, bo pijana swolocz jest zdolna do wszystkiego, ale z drugiej strony nie wolno przyklaskiwac takiemu popapranemu zachowaniu