Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby XXI wiek a niektórzy dalej uważają ze tylko urodzenie chłopca

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Tylko na jakich ludzi one tych synów wychowają?

Gość gość
Na jakich mezczyzn? Na szowinistow, ktory beda kobiety traktowali jak dziwki i sluzace i zupelnie nie szanowali, wliczając swoją własną matke.

Gość gość
Na szowinistow, traktujacych kobiety jak ścierki, bez grama szacunku, wliczając w to matkę, ktora ich na takich facetów wychowała.

Gość gość
Jestem kobietą i nie lubię kobiet. Chciałabym mieć syna.

Gość gość
gość dziś syna który nie będzie lubił kobiet. Gratuluję ;p

Gość gość
Gosciu z 14.48 Wszystkich kobiet nie lubisz? Tych milych i tych wrednych, mądrych i glupiutkich, towarzyskich i introwertyczek, poważnych i z poczuciem humoru. Nie lubisz bo maja cycki i pochwe. A mężczyzn wszystkich lubisz, nie wazne czy bandzior, gwałciciel, pedofil, jak facet to z automatu ma twoja sympatie. Super.

Gość gość
A ja lubie kobiety ( oczywiscie nie kazda jedna jak to w zyciu bywa) lubie mlode kobiety ( te madre z charakterem) ale nielubie malych dziewczynek , moze dlatego ze wychowalam sie z chlopakami i denerwuja mnie male ksiezniczki ten caly infantylizm i histerie humorki Szkoda ze nie mozna rodzic corek takich juz 20 letnich

Gość gość
Infantylizm, histeria i humory to nie cecha przynalezna do płci. Tak samo moze byc humorzasty chlopiec jak dziewczynka. Dzieci są różne. I wiecie co? Nie tylko chlopcy sa fajnie, nie tylko dziewczynki, ktore bawia sie piłka i samochodem sa fajne. Male "ksiezniczki", które lubia sie przebierać i bawic lalkami czy konikami moga byc tak samo slodkie, grzeczne i kochane. Przykre jest to co piszecie biorac pod uwage, ze większość tu piszacych kobiet, byla w dzieciństwie właśnie taka przecietna dziewczynka albo bylaby, gdyby wtedy istniały takie fajne zabawki. Z5eby nie było, jestem mama i chłopca i dziewczynki .

Gość gość
Nie da się czytać niektórych komentarzy. Strach pomyśleć że piszą to matki dzieci, nieważne czy chłopców czy dziewczynek.

Gość gośćghfghgf
dużo idiotek się tu wypowiada i takie coś ma własne dzieci - wielka szkoda że głupota nie jest karana sterylizacją lub kastracją

Gość gość
Mam dwóch chłopców i jestem szczęśliwa. Lubię patrzeć jak się bawią. Oczywiście spełnione marzenie męża. Ale myślę ,że dziewczynkę też bym bardzo kochała. Wtedy chciałabym mieć tez drugą dziewczynkę bo bardzo nie chciałam mieć tzw.parki...

Gość gość
Wolę mieć syna gangstera niż choćby 10 roszczeniowych, pretensjonalnych, wulgarnych dziwek pod dachem - a takich jest 90% użytkowniczek kafe nie szanujących drugiego człowieka, pragnących wykorzystać najbliższych z egoistycznych pobudek.

Gość gość
Ja po obserwacji kilku znajomych ,ktorzy maja dziewczynki bogu dziekuje ze mam 2 chlopakow. Chlopcy sa prosci i docieraja do nich proste komunikaty , nie robia takiego jazgotu w domu i jak nawet sie kloca to o konkret ( czyli sporadycznie ) a dziewczynki o kazda pierdole , a to kredke mi zabrala a to gumke do wlosow mi wziela a to kraliki rozwalila iwieczny ryk i pisk i jazgot , mojej znajomej corki sobie wlosy poobcinaly ,nie spotkalam sie z tym zeby chlopcy sobie losy obcinali albo ciuchy swoje cieli , bo tez sie zdarza. Do tego dziewczynki to strazne syfiary ( takie dorastajace ) chlopak rzuci czasem skarpety na podloge i spodnie przez krzeslo przewiesi a dziewczynki potrafia miec istny armagedon w pokoju i taki sam syf w lazience robic

Gość gość
Haha zazdroszcza nam, matkom synów, bo maja tylko dziurawce :D

Gość gość
07:07 Ty też nim jesteś :-) w sumie to trochę żałosne żeby się pocieszać urodzeniem innej płci niż swoja, niskie mniemanie trzeba mieć o sobie

Gość gość
gość dziś Haha zazdroszcza nam, matkom synów, bo maja tylko dziurawce smiech.gif x Urodziłaś chłopca i w końcu coś znaczysz w społeczeństwie? Chyba tak bo widać głupia jesteś i myślisz ze rodzeniem syna tylko coś osiągnęłaś Zastanów się idiotko co piszesz bo obrażasz sama siebie .... kufa normalnie w tej polsce średniowiecze nadal jest

Gość gość
A dla mnie zalosne jest jarac sie tym ze sie urodzilo taka sama plec , sa koniety ktore maja ´meskie mozgi ´ i niechca dziewczynki , takim kobietom wychowywanie chlopca jest blizsze , one wola isc na gokarty , paintball , czy na scianke niz dlubac w cekinach , rozplywac sie z zachwytu nad konikami i buszowac w tiulowych szmatkach . W komunikacji werbalnej tez sie gubia z dziewczynkami , nie akceptuja i nie rozunieja fochow obrazanek o nie wiadomo co , bo dziewczynki ( my kobiety ogolnie) nie mowimy o co chodzi tylko jest foch , mina nr 3 a pozniej umartwianie sie i zatracanie w smutku a chlopiec powie o co chodzi , cisnie ewentualnie samochodem o podloge i jest ok

Gość gość
08:22 Ale dyrdymały... O ile córkom na siłę nie wpycha się jednorożców i falbanek o tyle wszystko jest ok. Znam dużo małych zciociałych chłopców beks "bez charakteru" Paintball to ogólnie fajna rozrywka i jeżeli rodzice spędzają fajnie, aktywnie czas jest duże prawdopodobieństwo zaszczepić bakcyla dziecku. Płeć nie ma aż takiego znaczenia jak charakter. Tak się utarło jakoś, że dziewczynkom proponuje się nudne statyczne zabawy a chłopcom dynamiczne i rozwijające i to niby wina dzieci?

Gość gość
Dziewczynki to male potwory, rozowe i posypane brokatem do porzygu. Debilne zabawy i zabawki. A z synem mozna konie krasc :)

Gość gość
W życiu nie chce dziewczynki

Gość gość
Ciekawe ze faceci nie tępią swojej płci a kobiety tak, nic dziwnego że zawsze wygrywają solidarnością plemników.

Gość gość
hahaha, te synusie cycusie mamusi to potem takie cioty bez charakteru. Przewróci się na podwórku i od razu leci z rykiem do mamuni po pocieszenie, a potem jako nastolatek gania w super obcisłych rurkach :D

Gość gość
Masakra, jakie wredne baby, córcia to największy Skarb!

Gość gość
ale tu cisna dziewczynki widac ze zazdrosicie nam coreczek :P

Gość gość
gość wczoraj Córki bardziej pyskują, więcej się kłócą z matkami ale zauwazylam ze to one bardziej pomagają i chcą utrzymywać kontakty z rodzicami usmiech.gif a te co tak obrażają dziewczynki i mówią ze chłopcy mądrzejsi to po prostu głupie matki synów które nawet nie zauważają ze same siebie obrażają a tak to krzyczą gdy się mówi ze kobiety głupsze x Masz racje i teraz serio sie nie dziwie ze nasza plec jest uznawana za gorsza :/ baby same dla siebie to robia ... kretynki same tutaj :(

Gość gość
Gosciu z 8.22 Nie sadzisz, ze kobiety majace jak to nazwalas "męskie mózgi " moga mieć córki tez lubiące "meskie" zajęcia a nie fanki cekinow? A wiesz dlaczego? Bo nie beda wciskać corka lalek i falbanek tylko proponować różne zajecia.

Gość gość
Czego zazdrościć? Że nasi synowie będą je tłuc aż im głowy będą odskakiwać? :D

Gość gość
09:26 Tak jak mąż a potem synowie ciebie :D?

Gość gość
gość dziś Czego zazdrościć? Że nasi synowie będą je tłuc aż im głowy będą odskakiwać? smiech.gif x Sory ale w tych czasach to twój syn będzie przydupasem i to on dostanie od naszych córek po łbie :P

Gość gość
Dzisiejsi nastolatkowie to w większości cioty w rurkach, nie potrafiące kranu naprawić, męskość że ho ho