Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada męża.

Polecane posty

Gość gość

Piszę tutaj, bo są tu mężatki. Jestem rok po ślubie. Mój mąż jest na szkoleniu , ja szukałam meila do pewnej kobiety. Znalazłam wiadomość ,,Dziękuję Ci za ten wieczór. Nikt nigdy nie zrobił mi tak dobrze. Szkoda, że nie chcesz tego powtórzyć, ale rozumiem zaraz masz ślub". Ewidentna zdrada. Wiadomość wysłana 1,5 miesiąca przed naszym ślubem. Jestem załamana. Nie umiem odnaleźć się. Co robić?

Gość gość
Bardzo Ci współczuję. To będzie dla Ciebie trudny czas. No cóż, w takiej sytuacji człowiek czasami chce udawać, że nic się nie stało, ale na dłuższą metę to niemożliwe. Zwłaszcza, że on wyjeżdża na szkolenia... Musisz się z tym zmierzyć, jesteś jeszcze młoda skoro rok po ślubie. Wydrukuj tego meila i czekaj na niego z nim. Nie daj po sobie znać, że jest coś nie tak, jak wróci to przeprowadź rozmowę. A co z tego wyniknie to się okaże, wiele zależy od Ciebie samej. Ale pamiętaj jedno, jesteś na pewno wspaniała kobieta, która zasługuje na wszystko co najlepsze i nie zapominaj o swojej wartości!

Gość gość
Boli mnie cholernie. Najpierw przespał się z inną, już mieszkając ze mną, a potem przysięgał mi miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Patrząc przy tym w oczy. Jak mógł?

Gość gość
Tego nigdy nie pojmiesz, nikt kto jest szczerym i oddanym partnerem nie zrozumie takiego świństwa. Wiesz, według mnie nic nie dzieje się przypadkiem, to że znalazłaś ten meil może się okazać Twoim wybawieniem, może to znak czy coś skończyć albo zrobić z tym porządek. Żebyś się dowiedziała teraz za nim jeszcze jesteś młoda i żebyś nie była oszukiwana przez kolejne lata bo na to nie zasługujesz. Nie twierdzę, że nadal Cie może zdradzać, ale musisz wziąć pod uwagę, że to wcale nie musiał być jedyny skok w bok...

Gość gość
Zadzwonił do mnie. Udawałam, że wszystko jest Ok. Zapytał mnie czy dostałam okres (powinnam dostać w piątek, ale go nie dostałam). Dlaczego akurat ja muszę zmierzyć się z jego zdradą?

Gość gość
09.30 Ten wpis wygląda jak głupie prowo. Wpis w stylu sekretarki.

Gość gość
Mam problemy hormonalne dlatego nie mam okresu regularnie. Bywają miesiące kiedy go nie dostaje. Mój mąż wie o chorobie i sam kontroluje kiedy powinnam dostać i zawsze pyta czy dostałam. Jeśli nie zmusza mnie do wizyt u lekarza. Ciężko mi znaleźć czas.

Gość gość
Kopnelabym w doope jak można z kimś takim być kłamcą zdradzacz palant

Gość gość
Ja myślę że tamten wyskok nie był jedynym tylko śladu po innych brak.wyjeżdża na szkolenia i korzysta ,sama byłam na kilku takich gdzie żonkosie dogadzali innym paniom ,a potem jakby nigdy nic,życie...ale to od Ciebie zależy czy to dalej będzie trwało.pozdrawiam

Gość gość
Daj znać co u Ciebie autorko wątku :)

Gość gość
Tak to jest jak się wiąże z nieprawiczkiem i nie patrzy na przeszłość seksualną partnera.

Gość gość
Wspolczuje wiem jak boli odkrycie zdrady...pokaz mu tego maila jak wróci i zapytaj co ma do powiedzenia.Obawiam się że to nie jest jedną przygoda skoro już raz sie skusił.To rozwali wasz związek.Bedzie cie to boleć,będziesz mu to wypominać,długo się nie da tak żyć więc zastanów się czy tego chcesz.

Gość gość
wszystko zalezy dlaczego mial seks z inna, mozliwe, ze to byl "ostatnie wyszalenie sie przed slubem", skoro nie chcial tego powtorzyc. Na twoim miejscu nie bralabym sobie tego tak do serca. Od razu mowie, tym co zaczna krytykowac- kazdy naczej podchodzi do seksu. Dla niego moglo byc to "takie nic". Z toba ma milosc, tamto to tylko zabawa. Romans bylby czyms innym. Na twoim miejscu porozmawialabym z nim i zapytala dlaczego to zrobil. Jak bedziesz wiedziec dlaczego, to bedziec wiedziec czy w przyszlosci skoki w bok sie powtorza.

Gość gość
Jak szalał za młodu to po ślubie będzie też szalał i zdradzał :)

Gość gość
Może nawet zdradzał Cię po ślubie, tylko Ty o tym nie wiesz. Jeżeli wcześniej nie potrafił dochować wierności, to i później też jest zdolny do zdrady.

Gość gość
To ciężka sytuacja. Będę z toba szczera. Jeżeli był w stanie to zrobić przed waszym ślubem to zrobi to ponownie. Dlaczego? Jeżeli będzie coś między wami nie tak np się pokłócicie, a on pojedzie na szkolenie to przeleci jakąś jak nie za darmo to za kase. Kolejna sprawa on pewnie mało nie zarabia jak go wysyłają na szkolenia, rozumiem jakaś poważna firma? Bądźmy szczerzy - masz problem bo skoro ciebie zdradził 1,5 miesiąca przed ślubem to co będzie za 5 czy 10 lat? Co ja ci pisze co będzie za 1 rok? Jestem studentką 1 roku i spotykam się z żonatymi 90% z nich nie zostawia żon mimo, że je zdradza. Przychodzą do mnie, pozwalają zakładać obrączkę na ręke i tak dalej poczytaj sobie na http://dajedupy.pl/

Gość gość
rok czasu ten meil byl na poczcie?i maz go nie wykasowal.prowo jak nic.kobieta by nie napisala zrobiles mi dobrze,tylko inaczej by to sformulowala.bajeczka.

Gość gość
Jeżeli zaryzykowal, że straci cię przed ślubem, to i po ślubie na pewno nie ma z tym problemu. Jak facet raz zdradzi, to nie ma zdrowego kręgosłupa moralnego. Zgnilizna moralna. Ruchać na boku i wracać w ramiona żony.