Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet Prosty z krwi i kości nie ma szans na dobrą kobiete

Polecane posty

Gość gość

Znacie kogoś kto pochodził z ubogiej patologicznej rodziny i ułożył sobie naprawdę dobrze to życie ? Ja po tym co widzę od 18 tki a kończę za dwa miechy 21 stwierdzam że nie zupełnie nie raz uważam to za nie możliwe Kobiety które znam i ułożyły sobie życie to wybierają dziś fikcyjnych fałszywych tych którzy biorą sterydy jeżdżą bmw mercedesami mają majetne rodziny a w głowie siano przykład znam zgierzaka który w wieku 19 lat poznał sandra studentkę pedagogiki chwalił się ze to jest jego ta jedyna prawdziwa miłość od pierwszego wejrzenia pół roku później poleciał na sanki za bezprawne pozbawienie wolności porwał gościa pobil połamał powód był taki ze tem gość ukradł mu dwa krzaki marihuany która miał poganie ze swoim wspólnikiem Po 7 miecha wyszedł na wolność z 60tka dziś musi się ukrywać za granicą bo sprzedawał jak świeże buleczki tamta dalej z nim jest co by któraś z was widziała w takim umiesniony schabie po za mięśniami i swoim Mercedesem nic on nie ma siano w głowie która z was na takiego juz poleciała ? gość twierdzi ze choć jest karany otworzy za kilka lat kancelarie prawna będzie politykiem i mówi że nadchodzi polexit to mi gadał najczęściej pod cela . no która ?

Gość gość
No niestety wola wybierać takich frajerów

Gość gość
Autor nie wziąłeś pod uwagę ze mogła mu przebaczyć twierdząc że odmienił się i już więcej nie popełni tego typy głupich błędów przez ta 60tke musiała mu przebaczyć i uwierzyć w jego resocjalizacje

Gość gość
"co by któraś z was widziała w takim umiesniony schabie?" Moze taki umiesniony schab umie sie poprawnie wypowiadac przynajmniej w ojczystym jezyku... I jest to komentaz faceta. I nie zaslaniaj sie prostota, zalosne to, leniwe i *niemeskie*... Zamiast tego rozejrzyj sie za tymi dziadkami co wciaz proboja donosic do (bylego) zomo na sasiadow za ataki mikrofalami czy podobne - to twoja przyszlosc.

Gość gość
Ma na takom co lubi poprawiać czyjes bledy jest tu taka stara krowa:-D

Gość gość
Ty od ojczystego języka. Jak się pisze "komentarz"?

Gość Z Gdańska
Ja z kolei myślałem, że już takie problemy nie istnieją. Powinieneś zrobić wszystko co w Twojej mocy aby wyjechać i się kształcić. W środowisku studenckim (ale nie tym stricte imprezowym, które w ogóle nie chodzi na zajęcia i obława semestry ) i w ogóle w większych miastach kobiety skupiają się na innych cechach mężczyzny (np. szlachetność, zaradnośc). Tu wygląd ulicznego łobuza często uniemożliwia znalezienie kobiety