Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uważacie że my kobiety powinnyśmy być bardziej solidarne ze sobą?

Polecane posty

Gość gość

Wobec mężczyzn jesteśmy uniżone, pokorne i potulne jak owieczki, jesteśmy zdecydowanie zbyt uległe, a wobec koleżanki jesteśmy zawzięte i mściwe, wbijemy nóż w plecy, jak facet nas zdradzi zawsze obwiniamy kochankę bo "jak suka nie da pies nie weźmie". Nie wydaje wam się że brakuje kobiecej solidarności? Zawsze wszystkiego sobie zazdrościmy, rywalizujemy o wszystko, a faceci się cieszą i to wykorzystują.

Gość gość
Większość kobiet walczy z innymi kobietami, bo po co im konkurencja? Jednak nie mogę zrozumieć dlsczego kobiety są takie posłuszne i uległe w stosunku do facetów. Piorą im, gotują, dają się ciagnac za włosy i pousuwać oś tylu, bronią a jak zdradzi to wina obarczają obca babę

Gość gość
Najlepiej wszystkiego zapiszcie się do feministek -wtedy przejmie cie kontrolę nad światem.

Gość gość
Pisz za siebie, a nie za wszystkie "Wobec mężczyzn jesteśmy (JESTEŚMY) uniżone, pokorne i potulne jak owieczki, jesteśmy zdecydowanie zbyt uległe," To kobieta sama decyduje na ile sobie pozwoli, jak masz takie doświadczenia to twój wybór.

Gość gość
TO JEST NATURA... Natury nie da sie oszukac! Kobiety zawsze rywalizowaly, rywalizuja i beda rywalizowac ze soba, tak juz jest. Popatrzcie na zwierzeta np. lwice :P

Gość gość
Faceci są tylko po to by lizać ciOpy i inne części cała kobiety do niczego innego się nie nadają.

Gość gość
Ja tam mam w dupie inne kobiety. Mężczyźni tez mnie mało interesują

Gość gość
Wilize ci ciope dawaj:-P

Gość gość
Kobiety powinny się zjednoczyć. Prawda jest taka, że faceci bez nas by sobie nie poradzili. Kobiety gdyby chciały mogłyby doprowadzić facetów do upadku. Faceci w okresie kiedy przeszliśmy z koczowniczego trybu życia na osiadły nas sobie podporządkowali bo o tym wiedzieli, musimy odzyskać to co faceci nam zabrali.

Gość gość
Kazda kobieta powinna wysiadywać swoją pussy na gębie faceta, tak mozemy ich sponiewierać i Osięcinach od władzy

Gość gość
gość dziś Akurat lewicę żyja w stadzie opiekując się nawzajem swoim potomstwem, polują itp. A siemiec żyje sam, nie żyje w stadzie i w razie zagrożenia samice bez wahania RAZEM solidarnie bronią siebie i swoje stado. Przed samcem też.

Gość gość
Były robione już eksperymenty. Osobno grupa kobiet i facetów na wyspach. Faceci współpracowali ze sobą, a panienki tylko dały ze sobą koty i nic dobrego z tego nie wychodziło. Stado panienek = kłopoty

Gość gość
10:23 piep.zysz jak typowa walnięta feministka

Gość gość
Same zdesperowane baby

Gość gość
Ja się jednoczę z rozsądnym , uczciwymi, sympatycznymi ludzmi, płeć nie ma znaczenia.

Gość gość
Dla mnie płeć ma znaczenie .Jestem xetero