Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mleko modyfikowane hipp combiotik 1

Polecane posty

Gość gość

Czy piją wasze dzieci to mleko? Przeczytałam ze można podawać na żądanie tak jak piers .

Gość gość
Kupiłam to mleko bo koleżanka sobie chwalila a teraz się zastanawiam czy nie powinnam wybrać innego. Synek ma ok 2 tygidniu w szpitalu kazali go dokarmiać. Bo możliwe ze mojego pokarmu mu nie starcza. Pytałam jakie mleko kupić to powiedzieli ze bez znaczenia. Ciekawe jakie mu podawali jak zabierali go na dokarmianie. W innym temacie przeczytałam ze powinnam kupić takie same jak dostawal w szpitalu.

Gość gość
A wiesz napewno, ze dziecku twoje mleko nie wystarcza? Pogadaj najpierw z jakąś laktacyjna, a potem podejmuj decyZję

Gość gość
Idź do poradni laktacyjnej jeśli zależy Ci na karmieniu piersią jeśli nie to przejdź na mm. Też uważam, że w domu najlepiej podać to samo mleko co w szpitalu i nie fundowć rewolucji noworodkowi bo szkoda żeby jego brzuszek ucierpiał. Położna cie odwiedziła w domu?

Gość gość
Podawałam mu już to mleko i nic się nie dzieje . A gdzie ja znajdę poradnie laktacyjna przez tel? Chce na razie karmić piersią. Tak jak mówiłam dokarmiać kazali w szpitalu wiec tak robię.

Gość gość
11:16 ale przy dokarmianiunigdy nie rozkrecisz laktacji. Idzdo przychodni, zwazmalucha, niepodawaj mm, za tydzien idzzas, sprawdzic czy przybiera, jezeli tak to domarmiac mm niemusisz. Wyszlas ze szpitala na trzeci dzien, wowczas laktacja mogla dopiero zaczynac

Gość gość
Poszukaj poradni laktacyjnej przez internet a nie przez telefon . Chyba nie wiesz nawet co to jest.

Gość gość
13 58 tak nie wiem co to jest. Położna była ważyła i przybrał na wadze

Gość gość
Up macie jakieś opinie o tym mleku?

Gość gość
Dla mnie spoko. Śmierdzi mniej niż Bebilon. Na razie nie bylo z nim problemów. Jedynym minusem jest wysoka cena.

Gość gość
Syn po urodzeniu dokarmiany byl mm, wlasnie hipp. Wszystko bylo w porzadki, w domu zaczelam rozkrecac laktacje i po kilku dniach nie bylo problemu z dokarmianiem bo tego nie potrzebowal. Od czasu do czasu gdy bylam na miescie a dziecku w fomu zabrakło mijego odciagnietego mleka to maz mu podawal mm i miewal straszne ataki płaczu, az nie mogl zlapac tchu. Kilka dni temu byla taka sama sytuacja a maluch nie mogl sie pozniej uspokoić. Bardzo płakał i krzyczal, czulam sie bezsilna. Nie daje mu juz mm. Musze znalezc inne ale nie wiem jakie (?).

Gość gość
Ja karmię tym.mlekiem już 5 miesiąc i wszystko ok cena 39 zl sporo

Gość gość
Jeszcze ktoś ? Widzę w sieci ze NAN ma większe branie zaczynam żałować ze go nie kupiłam. Czy nie potrzebnie?

Gość gość
Moja mała ma 3 miesiące i od urodzenia jest na hipp combiotyk, nie ma problemu z kupkami, kółkami czy cera, jestem zadowolona, jedyny minus to cena