Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj ojciec...

Polecane posty

Gość gość

Pisze w tym dziale. Jestem troche załamana, bo jestem pewna że mój ojciec zdradza matke. Nie wiem co mam zrobić. Mamy nianie. Rodzice rano wychodzą do pracy ja do szkoły ona przychodzi do mlodszego brata. Matka pracuje do 17 a ojciec codziennie inaczej jest biznesmenem nieraz o 12 nieraz o 14 w domu jest. Wiec zawsze jak wroci jest z nia sam. Matka jak wraca to niani juz nie ma. Niania to studentka 23lata. Ostatnio wrocilam ze szkoly dzwonie do bramki i dopiero po ponad min ojciec otworzyl. Wchodze a on siedzi w salonie nianka na kanapie. Ale byla tak speszona strasznie widzialam jak podnosi kubek to jej rece dygotaly cale. Wstala z kanapy miała jasne legginsy i widze ze straszenia jej sie odznaczaja stringi zrolowane cale pod spodniami. Jakby ubrala na biegu. Nie przyszlo mi nawet do glowy i... Wchodze do toalety siku w muszli nic nie bylo jestem pewna. Zrobilam siku spuscilam wode i wyplynela zużyta prezerwatywa. Zatkało mnie i aż zesztywnialam ze strachu. Na 100% uprawiali seks. Nie wiem co teraz zrobić, boje sie ale jak nic nie zrobie to oni beda tak dalej robic. Ona pracuje u nas dopiero 3 tygodnie. Ojciec jest mlody przystojny, kiedyś już zdradził matke w delegacji ale mu wybaczyła.

Gość gość
To w toalecie raczej nie bylo, z nocy bo rano byla ja i wszyscy w domu ktos by zauważył. Zreszta mam pokój na gorze jak rodzicow sypialnia. I zawsze slysze jak sie kochaja. A jak matka sie hamuje to i tak wiem bo zawsze po seksie slysze jak szybki prysznic biora. Wiec to nie ich :(

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Co? bez przesady. Powiedzialam o tym tylko najblizszej przyjaciólce. I tutaj bo wiem ze jestem anonimowa. Jedyne co mnie pociesza to że może to być okrutny zbieg okolicznosci, a ta prezerwatywa rzeczywiscie z nocy. Ale nie pasuje mi to wszystko.

Gość gość
wypiertalaj gowniarzu truc duoope takimi bajeczkami kolezankom..

Gość gość
Wiem ze to brzmi jak odcinek programu zdrada czy cos. Sama myslalam ze tylko w filmach takie rzeczy sie dzieja. Ni ze ojcie nie jest na tyle glupi zeby znowu zrobic cos tak strasznego matce.

Gość gość
daruj sobie i wypad do Bravo girl./..to portal dla kobiet, a nie dla dzieci

Gość gość
PROWO. Biznesmen pracuje do wieczora.

Gość gość
zbieraj dowody, możesz nieraz znienacka wrócić do domu wcześniej itd., podpytaj młodszego brata o zachowanie niani. Choć przypuszczam, że jak mama już raz wybaczyła zdradę, to dobrze wie, jaki z twojego ojca typ i pewnie znów by wybaczyła