Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
sabina221126

Brak samoakceptacji,wyśmiewanie,ból dupy

Polecane posty

Witam jestem tu nowa od 5 minut ,zacznę może od tego że mam 16 lat a męczę się już z tym problemem od 4 lat... Mój problem polega na tym że nie akceptuje moich piersi , są zbyt małe Nie było by w tym problemu gdyby nie to że jestem niską osobą a posiadam dość szeroki tyłek i troszeczkę w udach dodam do tego , że palę już od 4 lat. Nie akceptuje moich piersi nie potrafię dobrać sobie stanika , wstydzę się chodzić w bluzkach na ramiączkach jak i również wychodzić na basen moje rówieśniczki mają piersi dochodzące do rozmiaru B,C a ja mam dalej staniki dziecięce. Strasznie się z tym źle czuje Dodam , że moja mama ma dość duże piersi jak również jej mama ( moja babcia ) Jestem nie raz wyśmiewana w szkole jak to w tym społeczeństwie bywa , że jestem deską Moja mama wie o moim problemie z papierosami i sądzi , że piersi mi nie rosną i już nie urosną bo pale Ja jednak obrałam taktykę jedzenia Wpychałam w siebie ile wlezie, wszystko smażone nie raz już nie mogłam ale jednak dalej jadłam.Ale jak sie okazuje nie poszło mi w cycki tylko standardowo w d**ę. Prosze pomóżcie mi jakoś chociaż dobrymi słowami , ponieważ mam dość moich małych piersi a to wygląda bardzo kosmicznie kiedy mam za duży stanik i wieli tyłek a małe piersi Proszę o pomoc I z góry dziękuje smiech.gif

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować