Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagłe zerwanie kontaktu

Polecane posty

Gość gość

Po rozwodzie po kilku latach zszedłam sie z byłym mężem. Nie zamieszkaliśmy razem i byłam nieszczęśliwa w tym związku. Nagle zauważyłam, że on wcale sie nie zmienił. Zaczęłam pisać z kolegą byłego męża. On mieszka i pracuje za granica. Jest 11 lat starszy odemnie. Codziennie pisaliśmy, rozmawialiśmy na kamerkach. Po 3 tygodniach specjalnie dla mnie przyjechał do Polski. Zatrzymał sie w hotelu. Spędziliśmy razem wiele pięknych chwil. Po kilku dniach musiał wracać z powrotem. Dal mi ultimatum , ze mam skończyć z byłym mężem. Tak też zrobiłam. Wszystko było pięknie. Rano wiadomości na dzień dobry , wieczorem długie rozmowy. Co jakiś czas zjeżdżał do Polski. Mówił, że kocha, że nigdy mnie nie zostawi . cały czas mieliśmy kontakt. Wszystko zmieniło sie po jego ostatniej wizycie w Polsce. Jechalam specjalnie ponad 200km żeby odebrac go z lotniska. Zostaliśmy w tym mieście na weekend. Znowu traktowal mnie jak księżniczke , czułe słówka. Potem odwiozłam go do mamy. Na do widzenia powiedział, ze mnie kocha i ze wieczorem sie widzimy. Czekałam i czekałam. W koncu zadzwonil . ze z kolegami sie zasiedzial i idzie spac. Potem zadzwonil rano i znowu byl mily , mowil ze kocha i ze pozniej sie widzimy. Nie doszlo do spotkania. Bylam zla i napisalam mu o tym bo nastepnego dnia mial samolot z powrotem. Wyjechal bez pozegnania. Nie odpisywal na mohe wiadomosci. I tak przez kilka dni. W koncu zapytamam go czy nie chce juz ze mna byc. Zapewnil ze chce i mnie kocha. Ale to juz nie bylo to samo. Wczesniej non stop pisal. Teraz sam od siebie nie napisal. Nie zadzwonil ani razu. Bardzo sie z tym meczylam. W koncu powiedzialam mu co o tym mysle. Odpowiedzial ze uparta jestem, ze znowu wymyslam. W koncu nie wytrzymalam i powiedzialam ze uz wiecej nie napisze bo on i tak ma to gdzies. To bylo w niedziele. Myslalam, ze zareaguje ale do dzisiaj cisza. Powiedzcie mi o co tu chodzi ? Nie kochał mnie nigdy ? Skąd taka zmiana zachowania o 180° w jeden dzień..

Gość gość
zszedłam???!!!! oooooooo!!!!!

Gość gość
Zeszłam. Literówka. Przepraszam

Gość gość
Znalazl nastepna - nowa - bo ty mu sie juz znudzilas. Tyle w temacie.

Gość gość
zgadza się, znudziłaś mu się

Gość gość
Ale po co wracalas do męża?

Gość gość
Ale ona przeciez nie o meza pyta :)

Gość gość
Potraktował cię z buta,można się ze wstyu spalić że nasza płeć jest aż tak rąbnięta.Za kawałek z gaci tak się dać poniżyć fujjjjj

Gość gość
200 km pojechalas po niego ? O to mu chodzilo jedynie