Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka skrytykowała że mój syn był dziś w skarpetkach i sandałach

Polecane posty

Gość gość
eszcze niedawno szczyt obciachu (i znak rozpoznawczy polskiego turysty za granicą) xxx Oj, nie tylko polscy turyści noszą skarpety do sandałów.

Gość gość
Niech każdy ubiera co chce i w czym mu wygodnie. Jeśli np. dziecko obcierają sandałki, bez sensu je męczyć i lepiej założyć cieńkie skarpetki. Jeśli jest ciepło, ale nie ma upału, też dobrze się sprawdzają skarpetki do sandałków. Zupełmnie inaczej to wygląda u dorosłych, ale wtedy to też zależy jakie sandały i jakie skarpetki, oraz jakie spodnie do tego. Nie wolno nosić skarperek do dandałow, bo co? Bo ktoś tak powiedział? To TYLKO moda.

Gość gość
Jeszcze niedawno dziurawe spodnie się cerowało, łatało, zeszywało, a na koniec wymieniało na nowe, a teraz...? Komuś przeszkadzają całe, czyste skarpetki z sandałami. Totalny bezsens. Modowe preferencje się zmieniają, może niedługo będą modne dziurawe skarpetki z sandałami? :D

Gość gość
Ta i do tego jeszcze czapka pilotka, które noszą wszystkie upośledzone :(

Gość gość
Autorko, skoro spojrzalas na stopy jej corek, ktore rowniez mialy skarpetki, byly odpowiedziec "no to obie robimy wioche, tyle, ze ja pojedynczo, bo mam tylko jedno dziecko w skarpetkach, a ty podwojnie bo masz dwoje dzieci w skarpetkach do sandalow". Boze, ludzie, jezyka w gebie nie macie, autorko, ktos ci cos wytyka i szydzi podczad gfy sam robi dokladnie to samo? Chama trzeba usadzic i zalatwic go jego bronia, czemu sie nie odezwałaś? Taki jelen z ciebie, ze nie umiesz sie bronic i ukazac czyjejs hipokryzji?