Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci potrafia kochac?

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie,ze zalezy im tylko na seksie i nic poza tym, a jak im sie znudzi kobieta szukaja innej :( A co Wy o tym myslicie?

Gość gość
Na pewno nie potrafią tak jak kobiety, w końcu gdyby potrafili opiekowali by się małymi dziećmi. Po drugie są wychowywani na egoistów i są w większości zdziecinniali do późnego wieku. Zauważ, że nigdy nie mają skrupułów wykorzystując kobiety albo je porzucając.

Gość gość
Potrafią nawet latami czekać na ukochana kobietę i nie potrafic byc z inna, związki z innymi nie udawało się, bo nie były ją.

Gość gość
niektóre kobiety tylko do seksu się nadają

Gość gość
ja już czekam na moją 2 lata, ale nie poddam się, kocham ją i będę o nią walczył, chce by była moją żoną i matką naszych dzieci, chce by była szczęśliwa i będę starał się o nią przez całe życie x problem tylko taki z kobietami że jak facet jest dobry i kochający to jest FRAJEREM i same wolicie latać za roochaczami, badboyami i takimi co wami pomiatają, wy tak naprawdę nie chcecie prawdziwej miłości

Gość gość
A baby potrafią? Wszystkie lecicie na kasę, nie patrzycie na faceta jako człowieka, nie szukacie w nim bratniej duszy, a jedynie chodzi wam o posadzenie dup'sk na gotowym. Szukacie w facetach kasy, wygodnego życia.

Gość gość
Frajerem jest się z powodu głupoty i naiwności a nie szczerości.

Gość tojaautorkapostu
Czy sa jeszcze normalni faceci kochajacy tylko jedna kobiete na zawsze? Czy to tylko w bajkach tak jest,a w zyciu realnym nie ma co liczyc na to?

Gość gość
dziś O to to! Nie pokazuj kobiecie nigdy, że jesteś dobrym chłopakiem, a już na pewno nie pokazuj jej, że jesteś miły i spokojny - kobiety nie cierpią takich mężczyzn i traktują ich jak podludzi. Chcesz mieć szacunek musisz być zimnym sku'rwielem, takich one ubóstwiają. Musisz być taki jak facet z tego filmiku! One takich zimnych je'baków uwielbiają https://youtu.be/Hicn0eQwYD4

Gość gość
Ja sie zakochalam w milym i spokojnym :) mam nadzieję, że zostanie moim mężem i będziemy miec dzieci.

Gość gość
21.57 jesteś takim a nie porządnym facetem i udajesz, że udajesz takiego?

Gość gość
dziś Jestem dobrym człowiekiem, ale udaję zimnego sku'rwiela i dzięki temu moje powodzenie wzrosło o 90%

Gość gość
22.02 dobryczl8wiek nie będzie udawał surwiela, bo to nie 8dzie w parze z byciem porządnym człowiekiem.

Gość gość
Wszyscy tak udajecie? Potrafilibyscie skrzywdzic kobietę na której wam zależy, tylko po to żeby myslała że jesteście twardzi?

Gość Maryyyś
21:52 nie wszystkie szukają kasy i wygodnego życia. Kochać potrafią i kobiety i mężczyźni. Ale mało takich "porzadnych". Gdzie są ci normalni mezczyzni???

Gość gość
Doczekam się odpowiedzi? Skrzywdzilibyscie kobietę na której wam zależy?

Gość gość
Kobiety niby kochaja ale to milosc egoistyczna. Mezczyzna jak kocha to zawsze szczerzej niz kobieta.

Gość Maryyyś
22:27 Co to znaczy egoistycznie? Jak kocha to kocha. Nie to, ze jest z kimś bo coś tam. Jak kochacz to dajesz z siebie dużo, dbasz, szanujesz etc.

Gość gość
Na pewno potrafią kochać dużo bardziej niż kobiety które lecą tylko na facetów z pieniędzmi, wyluzowanych prymitywów, wulgarnych chamów, miliarderów, gangsterów i kryminalistów. Wśród facetów jest oczywiście sporo takich którzy myślą tylko o seksie (a i Ci są tacy głównie dlatego bo kobiety im na to pozwalają) ale są też tacy którzy kochają platonicznie.