Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucono mnie ze sklepu

Polecane posty

Gość gość

Zostałam źle potraktowana w sklepie. Uważam że niesłuszni, a nawet jeśli sprzedawczyni miała rację to powinna mi zwrócić grzecznie uwagę. A ona na mnie naskoczyla, kończąc słowam, że nic dziś w sklepie nie kupię i wskazała mi drzwi. Gdzieś mogę się poskarzyć na takie traktowanie?

Gość gość
Hahaha dobre. A co przeskrobalas ?

Gość gość
Mnie tez wyrzucili w piatek, ale bylam najebana i zwymiotowalam na podloge :D

Gość gość
Pani stwierdziła że podczas oglądania odwieszałam ubrania nie na wieszak tylko zdejmowanie z wieszaka i kladlam na tą poręcz na której wiszą wieszaki. Byłam w sklepie z pół h i na monitoringu pani wskazała mi 2 takie sytuacje.

Gość gość
Przychodzisz do sklepu burdel robić? Masz w domu burdel, to nie znaczy, że w sklepie też masz robić.

Gość gość
zdurniała chyba... to skandal, powinnas złozyc skargę, a jesli sklep ma jakąs strone internetowa to bym napisała.. ale w Polsce sie tak traktuje klienta,

Gość gość
Taki syf to możesz u siebie na wsi robić. Ech, wpuścić chamstwo za bramy miasta.

Gość gość
Na monitoringu pokazała ? A od kiedy to sprzedawca sie zajmuje monitoringiem ? Sprzedawca ma stać przy kasie ewentualnie składać towar a nie zajmować duperelami jak szukanie na monitoringu, że ktoś szmaty na poręczy zostawił. Takie rzeczy to sie robi jak jest kradzież a nie takie pierdoły. Co to był za sklep ?

Gość gość
Durna prowokacja marnej sprzedawczyni.