Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga kreska po kilku godzinach

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wczoraj zrobilam test ciazowy po 3 tyg od stosunku wyszla od razu jedna kreska dla pewnosci spojrzalam jeszcze po 30 min i nic sie nie zmieniło. Teraz sobie o tym przypomnialam i spojrzalam a tam druga jasna rozowa kreska, wiem ze nie powinno sie odczytywac wynikow po paru godz ale czytalam ze niektóe kobiety byly w ciazy po takim wyniku. Mega sie przerazilam. Niby mam dostac okres za 4 dni i mam juz bole przed okresowe ale boje sie.

Spokojnie test odczytuje się po 10 minutach, na przyszłość po tym czasie wyrzuć :D a najlepiej go robić w dniu spodziewanej miesiączki, jak masz dostać za 4 dni i nie przyjdzie to wtedy wykonaj kolejny test. A jak nie planujesz ciąży to pomyśl o lepszej antykoncepcji, jak się teraz zabezpieczasz? ja tak jak i 82% polek - co sprawdzono w badaniach http://antykoncepcjanamiare.pl/antykoncepcja-doustna-co-sadza-o-niej-kobiety/ myślę, że tabletki są najskuteczniejsze i odkąd ich się trzymam nie robiłam testu ciążowego, żadnej stresującej sytuacji jak zdarzało się wcześniej na prezerwatywach.