Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zdradzony99687

Zdrada

Polecane posty

Gość Zdradzony99687

Czesc Witam. Pisalem na tym dokladnie rok temu z prosba co robic, czy reagowac, czy sie martwic, czy podejmowac jakies kroki. Jakze dziekuje Tym ktorzy pisali szczerze i bez ogrodek na czym prawdopodbnie stoje a nie mydlili oczy i pieprzyli o milosci itp Mam Zone i 3 dzieci. Od dluzszego czasu zona zaczela bardzo duzo pracowac. odprowadzala rano dzieci do przedszkola. praca a pozniej nagle duze zaintetesowanie swoja rodzina. kolezankami itp. wracala bardzo czesto ok 22 wychodzac o 8 rano. seks jak juz miedzy nami byl to byl bardzo dobry (albo tak mi sie wylacznie wydawalo) Dlaczego jak juz byl? poproatu zona nie miala czasu albo musialem sie caly czas prosic i blagac aby w ogole cos bylo. staralem sie to rozumiec moze rzeczyweiscie zmeczenie codziennymi obowiqzkami spowodowalo to ze jedyne co od niej slyszalem w ciagu dnia to to ze jej sie cos ni3 chce ze nie ma sily. i to nie chodzi nawett o sam seks tylko o inne rzeczy typu zwykla rozmowa czy zycie codzienne. jakie bylo moje zdziwinie gdy wczoraj jak gdyny nigdy nic przyszla znowu ok 22 i oznajmila ze nie chce ze mna byc bo jest ktos inny regularnie mnie z nim zdradza i takie tam. niewiem co mam ze soba zrobic. pozdrawiam Zdradzony.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować