Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutaf

Mój synek będzie niski :(

Polecane posty

Gość gość
Nie ruchają frajerzy. Jak facetowi brakuje paru cm, to często cierpi na przerost ambicji, co się często kończy niezłą karierą i zarabianiem dużej kasy :) Często to widuję. O banalnych przykładach z historii powszechnej nawet nie wspomnę :)

Gość gość
Wzrost jest odwrotnie proporcjonalny do długości penisa

Gość gość
Ja mam 164 cm. Mój starszy brat jest ode mnie niższy. Ma może ze 160 cm. Więcej nie. Powodzenia u kobiet mu nie brakuje. Jest w szczęśliwym związku ze wspaniałą kobietą. Jak wyglądało jego życie w szkole to szczerze nie wiem. Ale nigdy nie słyszałam żeby narzekał na swój wzrost. Znam też mężczyznę który jako dziecko brał hormon wzrostu. Teraz mierzy tak na oko 150 pare cm. Jest przystojny. Ma żonę, dziecko. Jego żona to wysoka, szczupła blondynka z dużym powodzeniem u mężczyzn. A wybrała jego więc wzrost jej nie przeszkadzał

Gość gość
pewien facet z rodziny meza (spowinowacony) ma 163 cm wzrostu (choruje na oi ale lekka odmiane) i ma zone (siostre meza) ktora jest wysoka, szczupla i wyksztalcona. niski wzrost i choroba nie utrudnily mu zycia w zaden drastyczny sposob- ma dobra prace, wlasne mieszkanie, kochajaca partnerke ktora nie jest patologia ani grubym wielorybem i zyje mu sie dobrze. nie narzekaj autorko bo przez twoje narzekanie twoj syn bedzie mial przerabane bo wpedzisz go w kompleksy

Gość gość
Niski wzrost może mieć swój urok jeśli facet jest przystojny. Prince był takim seksownym facetem, Tom Criuse za czasów świetności był super, a i jeszcze mi się podobał Michael Jay Fox jak był młody mimo, że był niski, ale żonę sobie wziął wyższą od siebie. I i tak całkiem fajnie sobie wyglądali. No ale nie kazdy facet jest przystojny. To też jest dobro deficytowe niestety.

Gość gość
U mnie w rodzinie wszyscy faceci są niscy i żyją. Mój syn zapewne też będzie niski i myślę, że nie trzeba się tego bać. Każdy facet ma jakieś kompleksy - łysienie, brzydki zarost, zęby, sucha klata... Wzrost to tylko jeden z bardzo wielu możliwych problemów :) Nie zwracaj uwagi, bo sama zaszczepisz synowi kompleks.

Gość gość
Moj mąż ma 160 cm, ja 153. Mój tata 165, teść 160. Moja mama 165, teściowa mocno poniżej 150. Dzieci mamy niskie, ale proporcjonalnie zbudowane. Jeżeli obawiasz się wyśmiewania to ok 5 roku zapisz synka na sztuki walki -poradzi sobie w życiu :) Nasz syn chodzi na aikido, córka na balet. Mój mąż swego czasu trenował karate i na pewno dodało mu to pewności siebie. Myślę, że najwięcej co można zrobić dla niskiego chłopca to zapisać go bardzo wcześnie na jakąś sztukę walki i motywować do kontynuacji w późniejszych latach, a gdyby też chciał to dodatkowo na jakis taniec nowoczesny, a niską dziewczynkę na balet czy gimnastykę artystyczną. Niestety, ale tak to jest, że wysocy mężczyźni często wystarczy, że są, a niski musi czymś dodatkowym imponować. Dla niskiego chłopca sztuki walki są super, będzie pewniejszy siebie, w razie potrzeby obroni siebie lub kogoś, kiedyś zaimponuje jakiejś dziewczynie :) Dla niskiego mężczyzny fajne są takie typowo męskie aktywności jak np. wspinaczka wysokogórska czy sztuki walki. I nie rób tragedii, jest mnóstwo szczęśliwych niskich ludzi :)

Gość tutaf
Dzieki za te slowa... wiem, ze najgorsze to bylo by wpedzanie go w kompleksy. Dla mnie to zaden problem miec niskiego syna tylko boje sie, ze jego mogly by spotkac z tego powodu jakies nieprzyjemnosci np w szkole. Wiadomo jak to dzieci...

Gość gość
kobiety i mężczyźni niskiego wzrostu nie powinni się rozmnażać.

Gość gość
Tacy jak Ty też nie!żeby nie przekazywać głupoty. Pewnie jesteś wysokim człowiekiem? W kolejce po wzrost stała bądź stałeś? Bo nie po rozum-to pewne!

Gość gość
gość dziś dziewczyna 180 cm to super laska. idealny wzrost dla kobiety, nie masz co się martwić. faceci uwielbiają wysokie kobiety. x Idealny wzrost dla kobiety to 165-175. Kobieta 180 zazwyczaj wyglada dziwnie

Gość gość
Do gość dziś A ja bym powiedziala ze tak do max 173 ;)

Gość gość
W zyciu bym corce nie pozwolila byc z kurduplem. samej tez byloby mi wstyd sie z chuchrem zadawać. faceci sie zaczynaja od 180cm

Gość gość
16:07 taa jakby twoja cora sie zakochala w niskim facecie to na pewno miala bys duzo do gadania

Gość gość
Wypowie się autorka? Ciekawe co myśli dostała tyle rad od nas.