Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_lab

Psychologiczna strona macierzyństwa

Polecane posty

Gość Kasia_lab

Drogie Mamy, zostałam Mamą po trzech miesiącach starań. W rozmowach z ludźmi - na oddziale noworodkowym, w kolejce u lekarza, dosłownie wszędzie - słyszałam wiele historii o tym, jakie staranie o dziecko jest uciążliwe i jak długo niektóre Mamy musiały czekać (i ile przejść!), żeby móc wziąć w ramiona swoje Maleństwo. Zauważyłam, że problem jest dość powszechny, jako psycholog zainteresowałam się nim od "swojej" strony. A ponieważ mam taką możliwość, postanowiłam przeprowadzić badanie na ten temat, które być może rzuci nowe światło na temat problemów z płodnością. W związku z tym będę bardzo wdzięczna, jeśli zgodzicie się wypełnić moją ankietę badawczą. W szczególności proszę o to Mamy, które długo starały się o Dziecko (rok lub więcej) i które pozostają w związku z Ojcem swojego dziecka (dzieci). Oczywiście jeśli Mamy, którym zajście w ciążę poszło tak szybko, jak mnie, również są mile widziane :-) Ankieta zajmie Wam ok. 15 minut, momentami bywa nużąca i dość szczegółowa, ale czego się nie robi dla nauki! ;-) Mamom, które wypełnią ankietę i będą zainteresowane wynikami ogólnymi badania, z przyjemnością prześlę analizę wyników - proszę o info na adres e-mail w05.2116@gmail.com. Niestety (albo na szczęście) ankieta jest w pełni anonimowa, w związku z czym nie będę miała możliwości przesłać Wam analizy Waszych indywidualnych ankiet. Ogromnie dziękuję za pomoc! Podrawiam :-)

Gość gość
To wrzuć ankietę tu