Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany  i rozczarowany

Co mam zrobić żeby dziewczyna chciała ze mną zamieszkać ?

Polecane posty

Gość Zakochany  i rozczarowany

Co mam zrobić żeby dziewczyna z ktura jestem już rok chcaiala ze mną zamieszkać . Nie chodzi mi o sprzątaczkę czy o r... chodzi mi o nią bo ona cierpi tam .. ciagle się na niej wyrzynają jest osoba na wołanie , sprzątaczka i kelnerka .. ( rodzice ciagle jej wypominają jaka jest okropna ze nic nie osiągnie , krzyczą na nią i wyzywają się , przeważnie matka .) A jak ja po wiedziałem jej żeby się do mnie przeprowadziła ze u mnie będzie miała spokój i dobrze to powiedziała ze nje chce dopuki tata jeszcze ją żywi .. Poweidzcie co ja mam zrobić moja dziewczyna wykończy się tam psychicznie .. już nie mogę patrzeć jak ona tam cierpi .. dużo miała kiedyś problemów i uzależnień przez nich jaj ją z nich wyciągnąłem i nie chce żeby wrucila .. a jaj rodzice ciagle wszytko robią żebyśmy zerwali ze sobą .. ( jej rodzice powiem ze lubią alkochol :/ ) . Proszę pomóżcie co mam zrobić !?? Ona tam się marnuje .. jak ona cierpi to ja tez cierpię i Nwm ci zrobic :/ Ona ma 18 lat a ja 19 lat Mam stała prace dom i dobre zarobki . A ona prawie nic niema bo rodzice wszytko przepijają . Proszę o szybko pomoc

Gość gość
serio, masz WLASNY dom i ona nie chce? nie marnuj wiecej czasu, nie warto, za malo widocznie zarabiasz w porownaniu do innych, ktorzy sie kolo niej kreca. czeka na oferte zamozniejszego.

Gość Zakochany i rozczarowany
Jak to za mało .. około 26 tys miesięcznie . Nawet już jej proponowałem ze kupię samochód , ze będzie mogal robić zakupy bez limitu . A ona dalej nie chce . A jej rodzice około 4 tys miesięcznie a z tęgo większość idzie na alkochol . Bardzo często już jej pożyczałem kasę na jedzienie . Powiedziałem ze choć do mnie na śniadania / kolacje a ona nje .. woli pożyczyć kasę i jechać do Sb ... :/

Gość Zakochany i rozczarowany
I tylko ja obok jej się kręcę , mówi ze mnie kocha ale boi się opini innych dlaczego się przeprowadziła do mnie .. woli cierpieć .. a ja nie mogę patrzeć jak cierpi .. mówi ze nie chce tam być .. a dalej nie mogę jej przekonać . Proszę pomóżcie co mam zrobić . Nie mam zamiaru jej zostawiać i zapominać o niej ..

Gość gość
hehe to pewnie ty założyłeś wczoraj temat o tej 16 letniej ciężarówce, widać po stylu pisania. Naprawdę podziwiam żeCi się chce...za to daję 2/10

Gość gość
tzn wiesz moze tak być, ze jesli pochodzi z rodziny alkoholików, do tego ciągle wmawiają jej ze jest nieudacznikiem, że pewnie zaraz ja zostawisz, ze ona sie do niczego nie nadaje.. Może wierzy w to i woli zostać tam gdzie jej źle, ale chociaz wie ze jej nie wyrzucą z domu

Gość EleniJ
Być może nie jest pewna twoich uczuć, dlatego wacha się przed tak poważnym krokiem. Wydaje mi się, że powinieneś w jakiś sposób dać jej do zrozumienia, że chcesz z nią być i planujesz wspólną przyszłość. Może jest na to za wcześnie, a może nie, ale przemyśl to aby się jej oświadczyć. Myślę, że taki ruch z twojej strony da jej pewność co do twoich zamiarów i łatwiej będzie jej podjąć tę decyzję. Pamiętaj jedynie, że kupując pierścionek musisz dobrać odpowiedni rozmiar, tak by nie było niezręcznej sytuacji podczas nakładania pierścionka. W tym temacie odsyłam cię na stronę https://aclari.pl/strona/okresl-rozmiar-pierscionka,11.html gdzie dowiesz się jak najlepiej zdobyć te informację.

Gość gość
Może obiecaj jej, że z wdowa koniec i z rozwodka, jak i z mężatką?